**Astra G Beğenmediğiniz Özellik??**

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astrax_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende ön tampon altındaki lastiklerden rahatsızlık duyuyorum.

Ekotek motorunda kullanılan teknolojiyi sevmiyorum.
Beni elliyemessin diye feryat ediyor.:p ;) :hıh:

Tampon altı lastikler bence çok faydalı. Zira kaldırım vb. ne önce o sürterek sizi uyarıyor. Selamlarımla..

aracı park ederken arka görüşü biraz kısıtlı.. yeni h kasalarda daha ii görüş var

bende ön tampon altındaki lastiklerden rahatsızlık duyuyorum.

Bence o lastikler artık çoğu araçta kullanılıyor ve faydalı bişey diye düşünüyorum..BEnde otoparka giriş ve çıkışlarda bazen eğimli olduğu için sürtme oluyor ve lastik değiyor..LAstik olmasa 2 günde ön tamponu elimize alırdık..En kötüsü lastik zarar görür onuda değiştirirz diye düşünüyorum...

astra sedanların arka camında silecek yok hatchbacklerde var bence sedanlarda da arka silecekler olmalıydı büyük bir eksiklik
(bilmediğim bir sebebi varsa onu da bilmiyorum)

Benim düşünceme göre sedan araçlara silecek fazla yakışmıyor..Sedan astra o haliyle daha güzel..

benim araç hb olduğu için arka görüş açısı biraz sıkıntılı özellikle eşim kullanırken biraz sıkıntı yaşıyor arkayı göremiyorum diye

Konuyu açarken aklıma gelmedi ama bence Opel'in en büyük belalısı...
EGR...

korna yerine ayar oluyorum acil basmak için çok zor yapılmış bide çabuk deliniyo malefes.kullanmadım ama kullanan yakınlarımdan bu özelliklerini biliyorum genelde iyi bir araç kaya sınıfından...

Geri