astra g farına bi-xenpn mercek montajı olur mu

sığdırmayı bilen sığdırır. ben corsa farına sığdırıcam. yakında self servis bolumunde gorursunuz :)

sığsa bile farın arkasında büyük bi çıkıntı oluşur ve arkasında nereyi kesebiliriz ki!(astra g için)

http://merceklifar.com/opel.html
Arkadaşlar biz bu arkadaşa daha önce combo için yaptırmıştık...
Astra h içinde yapıldığını biliyorum belki astra g için yardımcı olur

valla şimdi aradım dedim uygun düşer ama 400 lira dedi. xenon varmı diye sordu yok dedim. o zaman xenonla 500 lira dedi.

depo marka mercekli farlar daha uygun değilmi.
veya diğer mercekliler ne bileyim çok pahallı geldi bana nasıl bi işlem yapıyor orasını bilemedim ama 500 lira 4 tane mercek için vermem

bxzenon ıcın özel far + mercek motoru aparatı ampulu falan 280 sıfır buldum yenı pıyasaya dustu zaten resım cekcem gıdersem tekrar burada bılgılendırırım

valla şimdi aradım dedim uygun düşer ama 400 lira dedi. xenon varmı diye sordu yok dedim. o zaman xenonla 500 lira dedi.

depo marka mercekli farlar daha uygun değilmi.
veya diğer mercekliler ne bileyim çok pahallı geldi bana nasıl bi işlem yapıyor orasını bilemedim ama 500 lira 4 tane mercek için vermem

merceklerin tanesi hella nın 30 ar lira dan 60 lira eder. kapakları şekline gore guzelleri 80 lirayı buluyor. etti mi 140 lira. kalan sarf malzemesi eder 20 lira. 160 lira. alet edevat lazım bu iş için. ve biraz da risk. far camının kırılma riski var ozellikle bizim valeo larda. 400 lira bence makul fiyat istenmiş. 140 lira gibi bir işçilik gerçekten değer. ben bulaştım işe ama çok pis bir iş gerçekten. :)

ben astra g ye sığdırdım . gayette güzel oldu. hellanın 3 nesil mercekleri var gerçekten çok ufaklar. uğraşırsanız sığıyorlar.hemde mercekli junyanların içine sığdılar. yanlız aman far ayarına dikkat.

ben astra g ye sığdırdım . Gayette güzel oldu. Hellanın 3 nesil mercekleri var gerçekten çok ufaklar. Uğraşırsanız sığıyorlar.hemde mercekli junyanların içine sığdılar. Yanlız aman far ayarına dikkat.

resim isteriz.

megane2'lerin valeo merceklerini sığdırabilirsiniz belki ama ben seneler önce denediğimde hella'nın mercekleri sığmamıştı...

Geri