hayirlisı özguc eline emegine saglik guzel olmus kazasiz belasız kullan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkür ederim, sıkıntıdan uğraşıyorum işte,hayirlisı özguc eline emegine saglik guzel olmus kazasiz belasız kullan
buradan, siteden yapılan çalışmaları inceleyip yaptım, msn den göndereyim fotoları, ancak şimdi olmaz, benim pc serviste, onda kayıtlı, sonuçta her bir led için 600 ohm luk direnç, ve paralel bağlayacaksın, seri bağlarsan biri arıza yaparsa hepsi söner,,,
Ustam süper olur ben de inceledim ancak eski kalmışlar biraz resimler açılmıyor artık. turkolog55@hotmail.com msn adresim.
Bende beğendim, güzel olmuş.
tamam eklerim, sen sökebiliyosan gönder, led yapıp göndereyim, sitede MYZ nickli Mert var, onun arabayada yaptım, ankaradan söküp gönderdi, ben buradan yapıp gönderdim,
hayır olmaz öyle, ışık ayarı dediğiniz potansiyometre zaten, ayar yapması lazım, benimki düzgün çalışıyo, o dediğin sabit kalanlar direnç değerlerini ayarlayamamışlardır, kısınca titreme yapıyodur o yüzden max ayarda kullanmak zorundadırlar, benimki ayar yapıyo gece yolculuklarında kısabiliyorum,,, her zaman beklerim,,,Ustam teklif etmen yeter sağolasın ama ben de senin gibi uğraşmayı çok seven biriyim biraz kurcalayayım altından kalkamazsam seni rahatsız ederim Sizin kadran ışık ayarıyla oynayınca ışık seviyesi değişiyor mu? bazı yapanlardan duyduğuma göre sabit kalıyormuş?