astra g kırmızı rakam mavi ibre led

özgüç abi ben bu yaz yapmayı düşünüyorum bana ayrıntılı resimleri atar mısın özellikle ibrelerin nasıl söküldüğü konusunda inanılmaz korkum var e-mailimi pm olarak gönderdim

özgüç abi ben bu yaz yapmayı düşünüyorum bana ayrıntılı resimleri atar mısın özellikle ibrelerin nasıl söküldüğü konusunda inanılmaz korkum var e-mailimi pm olarak gönderdim
e-mailini aldım, ve gönderecğim sana, ama bende zaten siteden ve yakın sitelerden yararlandım,,, aparatların nasıl söküleceğini falan buradan çözdüm, elektronik bilgim liseden kalma, üniversite ise güzel sanatlar, resim öğretmenliği, estetik duyguda oradan galiba,
yine buradan MYZ nickli Mert var, o da niğdeli, buraya yakın, geçen sene navigasyon için konsol yaptım ona, bütün led işinide kırmızı yaptım, bi ara buraya geldi ve takometreyide tamamen kırmızı led yaptık,

Özgür Bey bende yapmayı düşünüyorum ayrıntılı resimlerini ve ledleri nerden aldığınızı gönderirseniz sevirinim.can_dostcan@hotmail.com . Teşekkürler.

Mrb.Özgüç Bey işler yoğun galiba..
Resimleri göndermemişsin...Teşekkürler...

Mrb.Özgüç Bey işler yoğun galiba..
Resimleri göndermemişsin...Teşekkürler...

dönem sonu yaklaşıyor, çocukların not işleri alan var, okulda kağıda yazıp evde de e-okula girmeye başladım, sistem sıkıntılı 8.59 saniyaden sonra sıfırlıyo, asıl önemlisi fotoğraflar çok dağınık, bilgisayara format atılmadan önce önce hepsini taçınabilirir belleğe kopyaladım oradanda çift olanları ayıklamak için tek klasöre kopyaladım, o yüzden önce eyıklamam gerekiyor ve fazlasıyla sıkıcı bi iş, en yakın zamanda tasnifleyip göndereceğim,,,

eline koluna sağlık çok muazzam olmuş . Benimde konsolda ısıklar yanmıyo onu çözerken renkleride değiştirtmeyi düşünüyorum

Güzel bir çalışma emeklerinize sağlık sakıncası yok ise bir soru sormak isterim. aracın bu kısmını sökmek istiyorum ama korkuyorum da sökemez isem diye.

attachment.php

Benim aracım da burada ki ışıklandırma yanmıyor sanırım ampullerde sorun var. Bu kısmın sökümü kolay mı?

özgüç ab döktürmüşün yine :) senin parmakların sihirli valla abi :D Ankara dan selamlar :)

Geri