astra g kırmızı rakam mavi ibre led

özgüç ab döktürmüşün yine :) senin parmakların sihirli valla abi :D Ankara dan selamlar :)

eywallah Mert, konunun tarihine bakmadan yazdın değilmi:maden: sen buraya geldiğinde zaten bunları yapmıştım. Neler oluyo? görüşemiyoruz, eskiden arada bir de olsa arardın, bi sesini duyururdun,

Özgüç hocam çalışmalarınızı takıp ediyorum,gerçekten yararlibor sorum olacaktı.benim arabam astra bertone 2003.gösterge kadrani beyaz,çubuklar siyah.ne tarz bir led sistemi kurmaliyim? Fikir danışmak istedim,saygılar

Özgüç hocam çalışmalarınızı takıp ediyorum,gerçekten yararlibor sorum olacaktı.benim arabam astra bertone 2003.gösterge kadrani beyaz,çubuklar siyah.ne tarz bir led sistemi kurmaliyim? Fikir danışmak istedim,saygılar

yukarda mesaj yazan MYZ nickli mert var, onunda aynı kadrandı, onuda kırmızı yaptım, bi akşam Niğde'den geldi, 2-3 saat sürdü, yaptım ve gece geç olduğu için ertesi gün kendisi taktırdı, ben arabada görmedim ama ona sorarsan fotoğraf yayınlar yada mail atar sana,,,

Eyvallah,bir bağlantıya gecerim.bir de geçen cakmakligi sökerken cakmaklik kablosuna bi şerit led degdirdim denemek için cız etti,kontak açıktı sanırım.sonra led yanmadı.acaba şase mi,kısa devre mi yapmıştır?bu nasıl düzeltilmelidir?cakmakliktan elektrik hattını nasıl cekebilirim?
Kusura bakmayin soruyorum,çünkü öğrenmek istiyorum,mecbur kendim yapacam.şimdiden sağolun.

çok mukemmel olmuş bende yaptırmak istiyorum :( ama istanbuldayım ve iç aksamdan hiç anlamıyorum yenı opel kullanıcısıyım astra g sedan bendede 2006 model sizlerın burda yaptıklarınızı gorunce içim sızLıoo ne kadar becerıksızim dıyom :))

Eyvallah,bir bağlantıya gecerim.bir de geçen cakmakligi sökerken cakmaklik kablosuna bi şerit led degdirdim denemek için cız etti,kontak açıktı sanırım.sonra led yanmadı.acaba şase mi,kısa devre mi yapmıştır?bu nasıl düzeltilmelidir?cakmakliktan elektrik hattını nasıl cekebilirim?
Kusura bakmayin soruyorum,çünkü öğrenmek istiyorum,mecbur kendim yapacam.şimdiden sağolun.

fotoğraf bulursam yazarım, şu saatte olmaz zaten, çakmaklığa üç tane kablo gelir, çakmağın tam ortasından (+)uç girer, yanda olan ise (-) dir, çakmağın yan tarafındaki daha küçük olan ise çakmak aydınlatmasıdır, o da (+)dır, şaseyi ise çakmağın iç yüzeyindeki metalden alır,,,

s.a. arkadaşlar niğdeliyim nevsehirde yaşiyorum!! bu iç aydınlatma hakkında bilgi topluyorum!! paylaşımlarnız için teşekkürler :) inşşallah bende yakın zamanda bütün işikları mavi yapmayı istiyorum!!

s.a. arkadaşlar niğdeliyim nevsehirde yaşiyorum!! bu iç aydınlatma hakkında bilgi topluyorum!! paylaşımlarnız için teşekkürler :) inşşallah bende yakın zamanda bütün işikları mavi yapmayı istiyorum!!

merhaba, nevşehirdeysen tanışalım,, ben 2006 dan beri burada çalışıyorum,,

Geri