Maşallah. Aynısını sisler iptal edip frene bağlayarak bende düşündüm ama ısınma vs problemi olur dedi 1-2 kişi, vazgeçtim. Ne kadara aldınız 1 çiftini acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maşallah. Aynısını sisler iptal edip frene bağlayarak bende düşündüm ama ısınma vs problemi olur dedi 1-2 kişi, vazgeçtim. Ne kadara aldınız 1 çiftini acaba?
elinize sağlık farlar güzel görünüyor çözümünüzde çok akılıca ama benim aklıma takılan bir konu var lümen olayı galiba ledin aydınlattığı mesafe yeterli mi? Geri lambaları çok hoş görünüyor ama arkayı aydınlatmada sıkıntı çıkarıyor mu?
Teşekkürler. Daha önce pek çok led ampul denedim. En güçlü ışığı bunlar verdi. 68 SMD led var üzerinde. Aydınlatması halojenlerle aynı gibi. Ama doğal olarak birazcık düşük aydınlatması. Ancak yeterli yinede.
Ampuller beyaz olduğu için stoplar pembe oldu. Bende ledin üzerine şeffaf kırmızı boya sıktım. Renk kırmızıya döndü. En önemlisi gündüz de fren yaptığım anlaşılıyor. Aydınlatması iyi yani.
geri vites ampülünü nereden temin ettin