Astra G Sahipleri Buraya

valla normalde sert bastığım zaman frene abs giriyodu devreye arabada sağlam duruyodu hiç korkum olmuyodu ama bu sefer fren ayağıma yavaş yavaş vurdu araba frenle durmadı sanki yerlerde kuruydu bi ara boş biyerde deneme yapmam lazım sonra servise götürmem lazım kesin bi sürü masraf çıkacak zaten yaza girmeden büyük bi bakım istiyo araba triger frenler falan napcaz bakalım.

bu arada bu film işini napcaz? heryerde polis bekliyo cezayı yazıyo sökmek istemiyorum ceza olsa sadece tamamda bide söktürüp resim falan istiyolar napcaz ne kadar daha sürecek bu iş böyle?
tırıgerle su pompası aldık bızım forumdan ömur abıye arabasına bakım yaptırcaktık araca musterı geldı anıden sattı elınde tırıger ve su pompası var haberın olsun uygun verebılır tırıger setı orjınal gm su pompası graf marka aklında olsun
fılımlere polıs uygulamasına takılabılır yanlız 2,3 numaraysa 1 numaraya duşur bence tatlı sıyah olsun dıkkat cekmez

zaten 1 numara benim filmler ama hiç farketmiyo herşeye takıyolar diye biliyorum :( trigeri ne kadara verir burak ona göre para denkleştireyim alayım.

zaten 1 numara benim filmler ama hiç farketmiyo herşeye takıyolar diye biliyorum :( trigeri ne kadara verir burak ona göre para denkleştireyim alayım.
210 lıra malıyetı var bana olur fıyatı şeklıyle bayıden aldım tanıdık fıyatı verdı bana abı arabayı satınca elınde kaldı anlıcan işın görulsun dıye aldıgımız paraya verır sana ömur abı tanırsın bursadan

hımm tamam kardeşim kesin alıcam zaten ama triger kayışı alıcam ben sadece senin dediğin triger seti heralde eğer triger set derse usta hemen alırım kardeşim

Burak gerekeni söylemiş zaten.
aldığım paraya vereyim (210tl) kargo da benden olsun hadi işin görülsün kardeş seninde.
Triger setini aldık ama araca müşteri çıktı aniden verdim triger + devirdaim elimde kaldı.
gerçi burak "abi 7000 km beklersen ben alayım" diyor ama :D

bu arada ister benden al ister alma ama trigerle beraber kesinlikle devirdaimi de değiştir arkadaşım.

hımm tamam kardeşim kesin alıcam zaten ama triger kayışı alıcam ben sadece senin dediğin triger seti heralde eğer triger set derse usta hemen alırım kardeşim
tırıger gm orjınal set samet satılmazsa ben alıcam benım araba 85bınde 120 bınde degısıcek tırıger benımkının zamanına cok var bu paraya orjınal gm tırıger bulamassın su pompasıda orjınal graf marka dandık mal degıl
slm bora

Burak gerekeni söylemiş zaten.
aldığım paraya vereyim (210tl) kargo da benden olsun hadi işin görülsün kardeş seninde.
Triger setini aldık ama araca müşteri çıktı aniden verdim triger + devirdaim elimde kaldı.
gerçi burak "abi 7000 km beklersen ben alayım" diyor ama :D

bu arada ister benden al ister alma ama trigerle beraber kesinlikle devirdaimi de değiştir arkadaşım.
olmassa ben alıcam duzeltıyım kendımı bu arada servısı aradım bugun öglen yarın gel arabayı bırak dıyor 12 08 vardıyesınde calısıyorum dedım gelıp gıtmek problem cok ters bıyer dedım bı akşama bızde dursun dıyor beklıcem uykusuz uykusuz bakalım ne olcak söz verdık yapcaz dedı şemealrıda meaıl attım adanan beye

hadi hayırlısı burak.biliyorum sıkıldın bu işten biran önce bitsin istiyorsun.gerekirse bırak aracı bitirsinler.

Geri