neskardan k.sanayiye gitmek için terminale giderek özel halk otobüsleri ile ulaşımı sağlarsın yada s.garaja ordan metroya. yada ovaakça minibüsleri var s.garaja giden.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biras paralanalım servise götürcem triger için arabayı daha 5 bin var servise ama triger değiştircem bakalım burak o zaman haber veririm sana yolla die bu arada kargo parası önemli değil hocam ptt kargo zaten uygun ordan gönderirsen sorun olmaz
halletım abı servıs aracı combo garaja kadar bıraktılar sagolsunneskardan k.sanayiye gitmek için terminale giderek özel halk otobüsleri ile ulaşımı sağlarsın yada s.garaja ordan metroya. yada ovaakça minibüsleri var s.garaja giden.
ıyı bora ya hakkırede 3 şehıt vermısız ya uykudan kalktım tv actım 3 şehıt dedı allah rahmet eylesın lanet olsun pkk ya bıtmıcekmi bu acıİyi günler nasılsınız?
aynen öyle oluyor bora acıp kapıyoz garajıBurak açıyor burak kapıyor,sarper de forumun alt kısmında takılıyor artık
:yahoo::yahoo::yahoo: