Astra G Sahipleri Buraya

Napacaksınız uyarı ışığını bakın adamlar mis gibi motor yapmış 2.0 typer tokatlıyolar asstra g ler muhahaa:D:D:Dşaka bir yana harbiden yoktu lan astra g lerde öyle ışıklar:D
gec dalganı gecen 5,20 alıyodum şahın parasına swaplıcaktım son anda vazgectım :D
işiklar yok gercekten emnıyet kemerı yapabılırlerdı tak dıye:(

eyvallah gökhan hoşgeldin foruma .. rize bursa takılıyoz samsunda baştug oto galeri yanında rahmetlı amcamın dukkanı var suanda cay ocagı sanırsam samsunda ara sıra gıdıp gelırım :)

selam beyler gelen lere hoş geldin diyelim ilk önce.
saygılar size kazasız sürüşler.

DN: bu arada tavan döşemesini çıkma aldım ikitelli hurdacılardan 200 tl. temiz dün onuda taktık.başına döşeme sarkması sorunu gelen varsa bilgisi olsun ;)(servis sıfırına 750 tl dedi)

Son düzenleme:
DN: bu arada tavan döşemesini çıkma aldım ikitelli hurdacılardan 200 tl. temiz dün onuda taktık.başına döşeme sarkması sorunu gelen varsa bilgisi olsun ;)(servis sıfırına 750 tl dedi)[/QUOTE]

100 liraya yapıyorlar

DN: bu arada tavan döşemesini çıkma aldım ikitelli hurdacılardan 200 tl. temiz dün onuda taktık.başına döşeme sarkması sorunu gelen varsa bilgisi olsun ;)(servis sıfırına 750 tl dedi)

100 liraya yapıyorlar[/QUOTE]

karton kırılmış yapılmıyor ,sormadığım yer kalmadı oto döşeme evet kaplama 100 tl. biliyorum...

ya bu tavan sanrufun bıtımınde haıf sarkma var ön koltukları kumuşını yaptırırken onuda göstercem döşemecıye :)

herkesın duyarlı olmasını ıstıyorum amelıyatta acıl taze kana ıhtıyac duyulabılır
Mustafa İlbaylı (baymustang) kardeşimizin çok yakın akrabası için yarın şişli eftal eğitim ve araştırma hasteninde alınmak üzere sıfır eraş pozitif (0 Rh (+) kan lazım iletişim için mustafanın cep telefonu 0536 256 66 76
kan yarın alınacak arkadaşlar herkesten Allah razı olsun.

Geri