Astra G Sahipleri Buraya

inş. düğün işleri var kuzenin arkadaşların onlar bitsin izmir turumuz bitsin bide bolu abant var orasıda bitsin sonra ramazan ramazandan sonra büyük ihtimal ilk işimiz bursa olacak :)

napalım yazın bütün zevkini bütün heyecanını düğünler öldürdü tatile bile gidemiyoz :S

yazın öyle calısıyoruz bırde dugun mugun oldumu gıdemedınmı olmuyor ya dedıgın gıbı

Arkadaşlar hepinize merhaba, uzun süredir giremiyorum şu kpss sınavından dolayı, bi atlatalım hayırlısıyla inşallah geri dönüş yapacağım.
Herkes iyidir umarım,en kısa sürede görüşmek dileğiyle...

Hayirlisi olsun orkun insallah gönlunce olur 4+irnakli gm bujiyi nasil bilirsiniz bu arada kandiliniz mubarek olsun Arkadaşlar

Hayirlisi olsun orkun insallah gönlunce olur 4+irnakli gm bujiyi nasil bilirsiniz bu arada kandiliniz mubarek olsun Arkadaşlar
İnşallah Burak hayırlısı neyse artık öyle olsun.
Senin ve tüm arkadaşlarında kandili mubarek olsun.;)Buji olayına gelince ben boshun tek tırnağını kullanıyorum Gm hakkında bilgim yok Burak

İnşallah Burak hayırlısı neyse artık öyle olsun.
Senin ve tüm arkadaşlarında kandili mubarek olsun.;)Buji olayına gelince ben boshun tek tırnağını kullanıyorum Gm hakkında bilgim yok Burak
cıft tırnaktan kullanıyorum memnun deyılım marş gec alıyor sankı 3 sanıyede dınomda problem yok gıbı bı zamanda boshcs performansı gazda ıyı degıl sankı gm döncem :(

S.Aleyküm Beyler uzun uzunn uzunnn bi aradan sora dedim bi bakıyım naptı abilerim kardeşlerim nasılsınız beyler :D

Geri