- Konuyu Başlatan
çok yakışmış gerçekten keyfini çıkarn
eyvallah. farklılığı seviyorum, sıkılınca geri sar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok yakışmış gerçekten keyfini çıkarn
Eksozu biran önce degiştir gökhan kardeşim cok büyük eksiklik bence...
Hayırlı olsun gökan
güzel durmuş.
Bende siyah olarak düşünüyorum.Film de payışkan var mı yoksa su ve fön mak. ile mi yapıştırdınız ?
saolasın gökay.
esasında komple istiyordum ama beceremedim yarısını ziyan ettim.
ama böyle olması daha iyi oldu reflektörler işlevselliğini kaybetmemiş oldu.
ulvi gibi; malca bi fikir geldi şimdi
reflektör hariç siyah film yapsak ırmscher çakması bişey çıkarmı acaba..
birde bende yaptım da sizinki gibi komple işine girişmedim malzeme azdı..
eğer yaparsak siz tecrübe etmişsinizdir üsteki kavis var ya içe doğru stopta sanırım orda zorluk çıkar fon makinası çakmak felan halledilebilir mi film çok kıvrılıyor mu?
tabi birde kırmızı folyo ile siyah film kalınlığı aynı değil siyah filmle işimiz biraz daha kolay girişiyim mi acaba?
bugün film alıcak yer bulsam dediğiniz işe girişicektim reflektör harici siyah film kırmızı astrada gördüm hoş durmuş ama malzeme olmayınca sadece arabayı temizlemekle yetindim koca pazar, yarında yola çıkıcam konuyu takip ediyorum sizin uygulamanızdan örnek alırım artıkulvi gibi; malca bi fikir geldi şimdi
reflektör hariç siyah film yapsak ırmscher çakması bişey çıkarmı acaba..
birde bende yaptım da sizinki gibi komple işine girişmedim malzeme azdı..
eğer yaparsak siz tecrübe etmişsinizdir üsteki kavis var ya içe doğru stopta sanırım orda zorluk çıkar fon makinası çakmak felan halledilebilir mi film çok kıvrılıyor mu?
tabi birde kırmızı folyo ile siyah film kalınlığı aynı değil siyah filmle işimiz biraz daha kolay girişiyim mi acaba?
harika olmuş orj. far gibi olmuş güle güle kullan kardeşim.