tebrikler, güzel çalışma olmuş, hem maliyeti düşük hemde farklılık katan, örselliği arttıran bir çalışma,, ama asıl önemlisi geri dönüşü olan bir proje olması,,
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tebrikler, güzel çalışma olmuş, hem maliyeti düşük hemde farklılık katan, örselliği arttıran bir çalışma,, ama asıl önemlisi geri dönüşü olan bir proje olması,,
teşekkür ederim. bence daha farklılık sağlıyor. kırmızı yanınca.
geri viteste sorun olmaz park sensörüm var.
Görüntüsüne lafım yok bende çok seviyorum çoğu araca çok güzel yakışıyor. Sizinkide gayet güzel ve şık olmuş.
Geri vitesi gece yolda geri giderken arkanızdaki aracın sizi farkedebilmesi gittiğiniz yönü anlayabilmesi açısından dedim...
Sinyal işini de bizzat kendim yaşadım arkadaşın arabasında(broadway) sola yanaştım sinyal vererek. Arkadaki araç sağımdan geçmek yerine frene bastım sandı heralde (bazı araçlarda frene flaşör bağlıyorlar yanıp sönüyor ya basınca öyle bişey sandı galiba) arkadan kornaya basıyor ilerleyim diye . Bu küçük bi olay ve sadece o aracı kısa bi süre kullandığım anda başıma geldi. Belkide siz hiç böyle bişeyle karşılaşmazsınız şans işi.
Sonuç olarak görüntü gayet şık
sıkıntı değil filmin bu yanı güzel bu akşam değiştiririm ama reflektör kısmı açık kalacak şekilde diğer kısımları yapmak istiyordum ama üst kısım problem çıkarıo artık oraya da parça yaparım..
Bende komple siyah boğar dedim kırmızılar hareketlilik katar diye düşündüm kaportayla uyumlu ya üst taraf güzel geldi gözüme bakalım değişiriz olmadı...