ekleme yok mu : )
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında şu an satma niyetindeyim. O yüzden projelere son verdim. Sizce bunca özelliğiyle kaç eder?ekleme yok mu : )
Aslında şu an satma niyetindeyim. O yüzden projelere son verdim. Sizce bunca özelliğiyle kaç eder?
Hedefim Astra J 1.6 turbo tüplü otomatik flexride şasili. Tüketimi fazla ama tüple açığı kapatırım. Çok önemli değil.
96.000 kilometredir yoldaşım olan, çok kahrımı, yükümü çeken, içi dışı tonla projeyle dolu, sökülmedik soketi, kurcalanmadık kablosu, bızıklanmamış parçası kalmayan aracımla yollarımız ayrıldı. 27.500TL'ye yeni sahibine verdik. Zor birşeymiş yahu. Sanki kızımızı kocaya veriyormuşuz gibi oldu.
Artık sırada Astra J var. Birkaç araç bulduk. Allah'ın izniyle 1 hafta içinde anlaşıp alıcam. (Sıfır full araca gücüm yetmez )
Yeni aracımı hayırlısıyla almış bulunuyorum.
Astra J HB 1.6 Turbo Cosmo Flexride şasili. 180HP. CD500 renkli ekran navigasyonlu. Kış paketi var. Isıtmalı ergonomik deri koltuklar. 18" jantlar. Orijinal çift egzoz. Bi-Xenon far. 2010 model. 48000TL tuttu. Yakında konusunu açıp fotolarını paylaşıcam.