- Konuyu Başlatan
Görüşleriniz için teşekkür ederim. 1 - 2 sene sonra yeni Astra Sedan almayı düşünüyorum. O zamana kadar ufak tefek değişiklikler yapıcam. İlk olarak sis farı takıcam. Sonrada sitede anlatıldığı gibi cruise control vb. diğer modellerinde olan özellikleri eklemeyi denicem. Jantlar 15", orjinal ebadını değiştirmek istemedim, offsetli olduğu için küçük gözüküyor, ama tatlı duruyor. Arabayı alçaltmayı düşünmüyorum. Çünkü Trakyada yollar berbat, bu haliyle bile altı vuruyor. Boya olarak bir tek aynaları boyatıcam. Camlarda açık renk film var. Ama orta koyulukta olanlarla değiştiricem. Arabayı fabrika çıkış haliyle kullanmayı sevmiyorum, farklı olmalı. Body kiti o yüzden taktırdım.
Aracı aldığımda pek anlamıyordum modeller arasındaki farklardan. Az yaksın temiz olsun diye tavsiye üzerine aldım. Az yaktığı doğru, 4 kişi ve bagaj dolu olarak Tekirdağ - Bursa arası 1 depo benzinle gidip gelebiliyorum (Körfezden dolanarak), 700km. altına düşmedi daha. Yetiyor bana. Ama çok düz bir model. Adamlar 2005 model arabaya kasetçalar koymuşlar, şaka gibi. Bu siteler gibi yerlerden edinilen modifiye fikirleriyle kendimce birşeyler yapıyorum.
Bazı parçaları çıkma olarak almayı düşünüyorum. Tekirdağ'da oturuyorum. Trakyada bildiğiniz çıkmacı varsa adres telefon bilgilerini verebilir misiniz? İstanbul'da olabilir.
Aracı aldığımda pek anlamıyordum modeller arasındaki farklardan. Az yaksın temiz olsun diye tavsiye üzerine aldım. Az yaktığı doğru, 4 kişi ve bagaj dolu olarak Tekirdağ - Bursa arası 1 depo benzinle gidip gelebiliyorum (Körfezden dolanarak), 700km. altına düşmedi daha. Yetiyor bana. Ama çok düz bir model. Adamlar 2005 model arabaya kasetçalar koymuşlar, şaka gibi. Bu siteler gibi yerlerden edinilen modifiye fikirleriyle kendimce birşeyler yapıyorum.
Bazı parçaları çıkma olarak almayı düşünüyorum. Tekirdağ'da oturuyorum. Trakyada bildiğiniz çıkmacı varsa adres telefon bilgilerini verebilir misiniz? İstanbul'da olabilir.