Astra g'mi yoksa astra h'mi

volkansan

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar perşembe günü triger değişimi için servisime gittigimde. G Kasaların H'lere göre daha az problem çıkarttığını ve Daha sağlam araçlar olduklarını söylediler. Oysaki bir sonraki aracımın H kasa olmasını istiyordum. bu durum benide üzdü. özellikle 1.3 cdti motorun o kasada ağır kaldığını söylediler. sizce G kasaya devam mı etmeliyim yoksa H kasa ya terfimi etmeliyim?

Son düzenleme:
aracından memnunsan hıc gerek yok böyle yola devam et

bence g kasa h kasadan sonra üretilmeli idi.. evladiyelik bir araba çünkü.. şu an h kasa ile g kasa aynı fiyat olsa h kasaya gözümün ucu ile bakmam. ama aynı donanım g kasada da olacak o şartla. hem motor seçenekleri hem estetik yönden g kasa herzaman tercih nedenimdir.

ben h kasa derdim

astra h kasanın daha kırk fırın ekmek yemesi lazım alması gereken çok yol var G kasa kendini her yönüyle ispatlamış ideal bir araba bence kullandım satmak zorunda kaldım ama yine alacağım h kasayı aklımın ucundan bile geçirmiyorum.

alttaki linke ve 9. nolu mesaja dikkatinizi çekmek isterim

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=30925

bence g kasa h kasadan sonra üretilmeli idi.. evladiyelik bir araba çünkü.. şu an h kasa ile g kasa aynı fiyat olsa h kasaya gözümün ucu ile bakmam. ama aynı donanım g kasada da olacak o şartla. hem motor seçenekleri hem estetik yönden g kasa herzaman tercih nedenimdir.
bende aynı fikirdeyim aslında, satıp h kasa alsam,iç çekerek bakarım g kasalara. buarada yeni kasasıda bu yıl sonunda çıkacak galiba, beklemek en doğrusu olacak gibi.

astra h kasanın daha kırk fırın ekmek yemesi lazım alması gereken çok yol var G kasa kendini her yönüyle ispatlamış ideal bir araba bence kullandım satmak zorunda kaldım ama yine alacağım h kasayı aklımın ucundan bile geçirmiyorum.

alttaki linke ve 9. nolu mesaja dikkatinizi çekmek isterim

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=30925
şaşırmamak elde diil:)

bence 2 sininde yeri ayrı.ayrıca astra H sedanın Astra G sedandan kat kat güzel olduğunu çok daha prestijli durduğunu kabul etmek lazım astra G ne kadar güzel olsada astra H teknolojik detaylarla aradaki farkı kapatıyor gibi

boşverin ya astrayı.alın bir vectra B2.astra g de neymiş:pben temizini bulursam B2 CDX'e geçmek istiyorum.otomatik tabi

boşverin ya astrayı.alın bir vectra B2.astra g de neymiş:pben temizini bulursam B2 CDX'e geçmek istiyorum.otomatik tabi
alım-satımda olsun,kullanım masrafları olsun,C segmenti araçlar her zaman tercihimdir.

Geri