Astra g'mi yoksa astra h'mi

bence 2 sininde yeri ayrı.ayrıca astra H sedanın Astra G sedandan kat kat güzel olduğunu çok daha prestijli durduğunu kabul etmek lazım astra G ne kadar güzel olsada astra H teknolojik detaylarla aradaki farkı kapatıyor gibi

inanın gözüm hala yeni sedan astra'ya alışamadı. her ne kadarda daha prestijli bir araba olsada...

Her marka araç bazı motorlarda üretim esnasında belli bir yüzde oranında hatalı çıkabilir.sizin serviste gördüğünüz dizel araçda sorun yaşanması diğer H kasa araçları bağlayan bir konu olamaz.G kasadada birçok sorun vardı ama zamanla çözüldü şuanda üretiminin sonuna gelmiş bir seri olmasına rağmen o bile problem çıkarabilir.üstelik dizel motor kullanıcı tiplerine göre uyum gösterir.çok hor kullanıldığında fazla problem çıkarabşilir.üstelik kullanılan motor fiat ve gm tarafından geliştirilmiş ve avrupanın en iyi dizel motorlarından birisidir.G kasada kaç tane dizel araç kullananınız var?G kasada sadece benzin ve lpg seçeneklerinde başarılı.H kasa yakında doğalgaz seçenekleriyle umarım ülkemizede gelecek.saygılar
Unutmadan F kasada çok harika bir araçtır.astranın sedan modeli sanırım biraz daha basit duruyo olması güven açısından biraz üzer bizleri japon ve italyan araçların ortalamı gibi bişey olmuş.fiatın sanırım linea modeline olan benzerliği şaşkınlık verici.

piyasada 98 model g kasalar bile genelde hala sorunsuz. buna göre 10 yıllık bir h kasa daha çok problem çıkaracak gibi görünüyor.

Ben Astra G nın 2001 2002 elegace modellerı hala dıkkatımı cekıor benım hanı su farları karartılmıs olanlar hb lerı ne hala bıtıorum yan bınada otoruan bı bayanda war her gectıgımde ordan dıkkatımı cekıor hala :D

yalnız farları karartılmış olanlar 2003-2004 Njoy modelleri

G kasa ilk çıktığında öyle bir hayale kapıldım ki.İçimden acaba bir gün benim de böyle bir arabam olurmu dedim.Oldu.Ama h kasayı ilk gördüğümde ne yalan söyleyim ısınamadım.Genel görünüş itibariyle söylüyorum.Heleki yeni astra sedanın görünüşüne hala alışamadım.

bence yeni astra sedanın tasarımı,o sınıftaki bütün araçlara 10 çeker
Opel_Astra_Sedan%20(4).jpg

arkadaşlar astra h nın yol tutuşu, rahatlığı,görüntüsü hangi araçta var allah aşkına evet 98-04 arası g kasada öyleydi ama zaman ilerliyor yeni çıkacak astrada şimdikinden daha iyi olucak ilk başalarda garip gelecek ama gözler alışacak bu hep böyle olmuştur.herkesin atı kendine güzel gözükür biraz daha geniş ve duygusal olmadan bakalım konuya

arkadaşlar astra h nın yol tutuşu, rahatlığı,görüntüsü hangi araçta var allah aşkına evet 98-04 arası g kasada öyleydi ama zaman ilerliyor yeni çıkacak astrada şimdikinden daha iyi olucak ilk başalarda garip gelecek ama gözler alışacak bu hep böyle olmuştur.herkesin atı kendine güzel gözükür biraz daha geniş ve duygusal olmadan bakalım konuya
katılıyorum. ancak servislerinde gelen araçlara göre bir istatistikleri vardır sanırım. G Kasaların Daha Sağlam olduklarını birçok yerde duymuştum.

doğrudur g kasa daha az arıza yapar ama h kasadaki donanımlar teknolojide yoktur araç ne kadar basit olursa o kadar arızası az olur.teraziyi doğru tutmak gerekir

07 model makjaylı kasa dizel astramı özel bi sebepten satıp 98 model astra cd aldığımda , astra g bana astra h ı pekde aratmadı.
Astra H ı uzunca bi süre kullandım , kayda değer bir sorun yada arıza çıkarmadı , fakat dizel olduğundan dolayı biraz hantal kalıyor..
Bana göre Astra g gerçekten şık bir araba fakat astra h ın dış görünüş olarak vasat bir araba olduğunu düşünüyorum
Astra G yi aldığımda aracı kullanırken 10 yaşında bir araba kullandığıma inanımıyordum , ayrıca benim 07 astra nyojum ile 98 astra cd im arasında donanım farkı dikkate değer sadece mp3 playerdı :)

Geri