Astra g'mi yoksa astra h'mi

07 model makjaylı kasa dizel astramı özel bi sebepten satıp 98 model astra cd aldığımda , astra g bana astra h ı pekde aratmadı.
Astra H ı uzunca bi süre kullandım , kayda değer bir sorun yada arıza çıkarmadı , fakat dizel olduğundan dolayı biraz hantal kalıyor..
Bana göre Astra g gerçekten şık bir araba fakat astra h ın dış görünüş olarak vasat bir araba olduğunu düşünüyorum
Astra G yi aldığımda aracı kullanırken 10 yaşında bir araba kullandığıma inanımıyordum , ayrıca benim 07 astra nyojum ile 98 astra cd im arasında donanım farkı dikkate değer sadece mp3 playerdı :)
işte bende neredeyse 2 astra G fiyatı veripte H kasa aldığımda. Aradaki farkı bariz hissetmem gerektiğine inanıyorum.

g kasanın daha az sorun çıkarttığı doğru olabilir.ama ben sağlam olduğu düşüncesinde değilim.eğer öyle diyorsanız euroncap e girin ve ikisinin testlerini izleyin derim.can güvenliği açısından astra h yi tercih ederim

arkadaşlar ayın 10 unda muğla ya giderken çineyi 20-30 km geçince bir kaza gördüm borayla hyundaı kafa kafaya girmiş benim 2 dk önümden gidiyordu bora tam 7 ölü sadece boranın şöförü ve 4 yaşında bir çocuk sağ kalmış kazayı görünce hyundaı lerin ne kadar kötü bir araba olduğunu canlı olarak anladım hava yastığı kemer filan hikaye kasa sağlam olucak o yüzden bende derimki önce güvenlik görüntü mörüntü hikaye

ilginçtir,geçen sene ankara yüzüncü yılda gözlerimin önünde kartal ile yeni passat ön çaprazlardan kavşakta tokuştular.passatın far gitti,kaputun yarısı ezildi.ama kartalda far çatlak,tampon eğildi o kadar:)

volkan cdr500 de taktın ki sendeki donanım daha kimsede yoktur boş ver astra h yi. tabi arabanın cd veya üzeri olduğunu varsayıyorum.

tabiki aracınızdan memnun iseniz gerek yok...kendi adıma konuşmam gerekirse H kasalara ısınamadım tasarım bana göre ii değil olsa bile ilk çıktığında farlar siyah zemin stoplar beyazdı şimdi ise farlar beyaz zemin stoplar siyah yani bu sadece bir tanesi...G kasadaki estetik sadelik ve sade olmasına rağmen etkileyiciliği ben h kasalarda göremedim...o yüzden bu aracın hala sıfırı var...karar sizin...

Astra G'ye kim bakiyor artik????

arkadaşın dediği gibi sizin oraları bilemem ama bence astra G hala çok güzel ve değerli bir araç...sizin lafınızla "astra F ye kim bakıyor" desem sizde dahil bir çok arkadaşa hakaret etmiş olurum bu yüzden yazılara aslında dikkat edersek daha iyi olur kanısındayım...

Geri