Astra g'mi yoksa astra h'mi

Astra G'ye kim bakiyor artik????
Astra G ye kimmi bakıyor?Herhalde şaka yapmışsınız yada çok cahilsiniz.Başka söyleyecek bişey bulamıyorum,üzgünüm.

Ne sözler söyleniyor burada!?!?!

Hayret bir sey! Bizim insanlarimiz gercekten cahildir, hem de nasil. Astra H varken, eski nesil Astra G kim aliyor? Bilinir. Hangi ülkelerde satisa sunuluyor? Bilinir. Baska söylenecek bir sey yok zaten.

Hayret bir sey! Bizim insanlarimiz gercekten cahildir, hem de nasil. Astra H varken, eski nesil Astra G kim aliyor? Bilinir. Hangi ülkelerde satisa sunuluyor? Bilinir. Baska söylenecek bir sey yok zaten.

10 yıldır üretimde olan ve hala üretilen üretilmeyede devam edecek bir araçtan bahsediyorsunuz ben çok severek aldığım sağlamlığı bana verdiği güven ve çok iyi yol tutuşu ve (ne kadar yüzü eskisede) görüntüsü ile hayranı dlduğum G kasa astra aracımı bazı sebeplerden satmak zorunda kaldım astra h kullananlarada saygım var zevk meselesidir ama beni cezbetmiyor açıkçası kimmi alır G kasayı en kısa zamanda ben..

ayrıca: forum kurallarına göre isim ve soyad yazmak zorunludur sacit bey

şu anda sıfır astra g almak pek mantıklı değil.birkaç aya kadar tarih olacak üretimi duracak.bu yüzden bile astra h derdim ben.tamamen zevk meselesi,sonuçta daha güncel bir model.ayrıca satış rakamlarındada sınıfında üstüne yok.ama ülkemiz insanında artık astra G ye karşı bir acayip sevgi var.ilk çıktığı zamanlarda almak bir ayrıcalıktı.tüm serilerinde ve modellerinde çok başarılı oldu.vectra b içinde öyle.bana şu anda vectra B ver C al deseler C ye dönüp bakmam bile.bende onları sevmiyorum.bence tamamen zevke kalmış.

Bizim insanlarımız cahil değildir.Sadece bazı örümcek kafalılar vardır.

astra g güzel bir araç ama astra h daha da güzel...

arkadaşım bende 2006 model astra g aldım iyi ki almışım!!! ben aslında deli gibi honda civic vti istiyordum ama astra ya hayran kaldığım örnekler geçti başımdan mesela birisi: bursa da yaşayan arkadaşlar bilirler dosab tan sonra çevre yoluna girilip balıkesir izmir tarafına giderken bağlantı yolunda çok tartışılan bir viraj var astra ile o viraja 100km hızla girdim ve gayet rahat döndüm (hız olarak karayolları orada 50km sınır koymuş) arkadaşımın koni coilover lı 205/45/17 lastiklerle yere basan vti ı orada 80km ile kafadan bıraktı az kalsın bariyerler de alıyoduk soluğu... (benim arabam stock bunu da belirteyim) g kasalar tarih olmuşmuş olsun canın mı önemli şeklin mi?ayrıca bir başka örnek opel ag den emekli olmuş bir ustamız var bursa da özel servis işletiyor onun söylediği sözü aynen yazıyorum: ' astra h den 10 tane verseler bana gözüm yok istemem astra dediğin g kasadır! ' hangi ülkeler de satışa sunuluyor diye yazmışsınız sadece astra g 10 yıldır bu ülkede satışta astra f yi saymıyorum bile! bizi cahillikle itham etmişsiniz heralde bilmem kaç yıl opel'in fabrikasında çalışıp bu araçların ciğerini bilen ustaya da cahil diyemezsiniz!?

g kasadan memnunum param olsa g kasa gsi opc olsa alırım efsana oldu f kasa gsi gibi :D:D

Arkadaşlar yok şu iyi, şu kötü demek yanlış olur. Sonuçta Tasarım, güvenlik,donanım vs. olarak Astra F-G ve H kasalar her zaman süperler.
Gerisi zevke kalmış.
Beni G Kasa cezbeder, bir başkasını H kasa...

Geri