vtec vti diyenler dogru demiş zaten. benim goruşumde o dogrultuda. ya diğerleri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu senin ilk yazınnasılki burda vtec cevabını veren olmuyorsa, hondanın fan sitesindede kimseden gsi cevabı alınmayacaktır
ayrıca+LNDHerkes seninle aynı fikirde olmak zorunda mı kardeş?
ben bu tip karşılaştırmaların yersiz olduguna ınanıyorum. cunku verilen cevaplar yanlı. nasılki burda vtec cevabını veren olmuyorsa, hondanın fan sitesindede kimseden gsi cevabı alınmayacaktır.
2 markanın aracına da sahıp olan ben;
en guzel cevabı ben veriyorum şimdiiii
106 gti alır
evet konu dağılmasın dıye baslıga cevap verdım. yoksa mıllet lastıge janta gırmış. sen bunu okudunmu
herkes aynı gorusu savunsa forum olurmu ki?
şöyle diyelim buradafırat arkadaşımızın youtube videoları var orada bir izle istersen anlarsın vtec mi yoksa sfi ona göre karar ver isterser
Walla abi görüşüne saygı duyuyorum ama şunuda sölemeden geçememherkes aynı gorusu savunsa forum olurmu ki?
osman ayıp sana 106 ıle beraber gazlıyor musun hıc yakıstıramadımarkadaşın birisi 106 gtı demiş 106 nın şahini geçtiği gibi bende 106 yı geçiyorum iki gün önce yolda rasladım çocuk beni görünce gaza asıldı zavallı çok üzüldü sonra bu arada aracım yalçın abide yarın sabah teslim etcek ufaktan bakım yapıldı yalçın abi sağolsun