Ahh Ahhh Bu GSİ nin 5 sene önceki hallerini biliorum Müzelik bi GSİ di Kazasız Belasız..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
önder harbiden çok iddalı olmuşsun
Deniz denemek istiyen bütün turbo gsi ve calibra turbolarla boluda buluşup deneyebiliriz maksat eğlence
ankara olarak 3 araç çıkar burdan istanbuldaki let lerle boluda buluşulup denenebilir.
Itiraz olamaz Turkiyenin en hizli GSI si EVET EVET EVET EVETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT )))))))))
Tabiki ozenle ugrasan diger arkadaslarimizda abilerimizde var Denizin dedigi gibi .
Ama inanin BIR KERE SAHIT OLURSANIZ.HAK VERIRSINIZ.
Denizcim tabiki Var LET ASTRA ve cok guzel yuruyen Astralar var turbo olarak INAN SANA CANI GONULDEN KATILIYORUM .
Fakat emre artik LET likten inan cikardi arabayi bahsettiklerimiz hep GT30 YADA 28 li turbo yuklu ve sikistirmalarai dusuk 2.3 barlara kadar dayanan makine conseptine girdi .
Diger arkadaslar tabiki buyuk turbolari koyup gerekli setuplari yaptiktan sonra sinif olarak OKANODA HAKLISIN
AMA INAN DIYORUM LETLIKTEN CIKTI BU ARABALAR .
Emre neler cekti AGHHHHH AGHHHHHH
Onder bey zamaninda hep koymustukta ama artik MLR yide LUTFEN LUTFEN ARTIK BIR MOTOR FOTOLARINI KOYALIM YOKSA BEN KOYARIM BAK BURAYA DEMEDI DEME ))))))))))
500 hp varmı emrenin araç şu an
naptın kardeş ne 500 ü çok abartı oldu,
öyle bir iddamız yok konuda amacından çıkmış.
en son 280 lerdeydi güncellemelerle bulmuştur dedim
280 300 civari oldugunda standard charger vardi e simdi gt30 tadinda bisey oldugundan )))))))))) ama 500 hpler HAYIR (su an icin).
Ancak Tabiki HATIRLAMAMIZ LAZIM DENIZINDE Dedigi gibi ELI ARMUT TOPLAMAYAN BIR COK ARKADASIMIZ VAR .
emek veriliyor mesela istanbuldaki c20xe let )))bir standard var ve fazla guc hedefleri gutmeden saglikli bicimde kendi hallerinde gidiyorlar Ozellikle engin deniz zaten bilirler. 300 hpleri onlarinda var SAKA DEGIL .Bu gucun uzerine cikmayi pek su an hedeflemiyorlar.
E daha NVL Yalcin Baba gelecek Yuksek HP lere
Mehmet Hataydan yakinda bir atlama yapar
Tabiki hersey emekkkkkk ben eminim daha BILMEDIGIMIZZZZZZZZZZZ ))))))))))
Ortaya sonradan cikacak BOMBALAR VAR (DENIZCIM SANA KATILIYORUM)
Ama su an icin OPELIM NETIMIZIN Cok iyi bir LET ustu astrasi var ve zaten yakin zamanda GT 30 larin uzerine cikma hedefinde IMKANLAR dogrultusunda yapacak yada yapmayacak bilemeyecegim ama HAYIRLISI diyelim