Astra gsi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xerox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sanırım orada millet birbirine yardımcı oluyor fikir veriyor burda hırs düşmanlık çok :)

bende bunu anlamış değilim buğra abi adama maşallah kazasız belasız dedik demez olaydık banane snn arabandan de get demek bizim tarzımız diil kişiliğimize ise hiç uymaz tebrik takdir ederiz ama alıpnerelere getirdi anlam veremedim ???
hadi gene yanlış anlamış diyelim ordaki gibi davranalım biz gene :) snn değişinle

valla senin yazında benim canımı sıktı durup dururken aslında dediğimiz ikimizinde farklı bişey değil. ama uslubun benim canımı sıktı yarar falan yazman. onun dışında hiçbişey yoktu. az çok bilirsin beni forumdan.

arabalara 2. plandadır bende önce insanlar gelir.

Son düzenleme:
valla senin yazında benim canımı sıktı durup dururken aslında dediğimiz ikimizinde farklı bişey değil. ama uslubun benim canımı sıktı yarar falan yazman. onun dışında hiçbişey yoktu. az çok bilirsin beni forumdan.

bak şimdi ne güzel konuşmaya başladın uslubunu bozma efendilik her zaman önce gelir kardeş sana şahsına arabana bişi diyen yok aksine tebrik ettik öncü olun dedik ne güzel maşallah bile dedik ama sende dediğimize pişman ettin be kardeş
emreden sen özür diliceksin ben diil bak dikkat edersen ben hep övgü dolu yazdım sen gergin
neyse

Son düzenleme:
bak şimdi ne güzel konuşmaya başladın uslubunu bozma efendilik her zaman önce gelir kardeş sana şahsına arabana bişi diyen yok aksine tebrik ettik öncü olun dedik ne güzel maşallah bile dedik ama sende dediğimize pişman ettin be kardeş

olan emrenin konusuna oldu :) neyse boş yere gerginlik zaten opelle uğraşan toplasan 2 avuç adamız ben gergin bi günün akşamında ufak tefek yanlış anlamalarda olunca konu bu noktaya gelmiş bulundu. anlamsız ve saçma bi konuşma telefon numaramı da mlr başlıklı konumda bulabilirsin karşılıklı olarak uslubumuza dikkat etmemiz gerektiği bir daha ortaya çıktı akşam akşam gerdiysem canını sıktıysam kusura bakma. Emrenin arabasına tekrar maşallah diyip başta emreden özür dilemek lazım ikimiz içinde

Türkiyenin en hızlı GSI 'ı varmı itirazı olan?

şşşşşşşşş yavaş ;)

bu arada herkezede yavaş nooluyo siz böyle insanlar diilsiniz yaa sözüm hepinize 1 kişiye diil beyler hakkatten yavaş baştan sona okudumda bi kavga etmediğiniz kalmış olmuyo ama herkez burda arkadaş kardeştir sonucu beğendim ama yakışanı yapmışsınız önder seninde meydan okur gibi yazıların tahrik etmiş milleti :) sanada bi yavaş :):) ilerde çevirme var .

Son düzenleme:
yazmıyım yazmıyım dedim ama yaa hakkaten varmı Türkiyede kkk16 harici let GSİ???
varsa speclerini bi alalım görelim helal olsun diyelim....

yazmıyım yazmıyım dedim ama yaa hakkaten varmı Türkiyede kkk16 harici let GSİ???
varsa speclerini bi alalım görelim helal olsun diyelim....

Garrett gt2871
gerisini emre isterse paylaşır

Geri