Astra gsi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xerox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
boşuna kavgaya gerek yok altı üstü araba hızllının daha hızlısı her zaman çıkar o hız ömür boyu kalıcı değildir...!!! elbet birgün daha hazlısı çıkar eskiden 124 lerde çok hızlıydı :):)

yazmıyım yazmıyım dedim ama yaa hakkaten varmı Türkiyede kkk16 harici let GSİ???
varsa speclerini bi alalım görelim helal olsun diyelim....

var var olmamııııı :):)
yaz yaz ki artsın çoğalsın sırada sende varsın sendende bi turbo bekliyoruz hadi bakalım samet :)

Son düzenleme:
boşuna kavgaya gerek yok altı üstü araba hızllının daha hızlısı her zaman çıkar o hız ömür boyu kalıcı değildir...!!! elbet birgün daha hazlısı çıkar eskiden 124 lerde çok hızlıydı :):)

ben okudumda baştan sona yok yok kavga yok sadece hararetli bi tartışma olmuş iki tarafta halletmiş sanırım genç kardeşlerimin heyecanından olsa gerek ;)

Etmeyin eylemeyin be kardeslerim :(
Alt tarafi araba.
Boyle ateslenmenin ne anlami var ne baska bisey :(
Yapmayin etmeyin .
Siz gelin benim arabayi toplayin :)
Birbirinize yardimci olun .Sadece yardimci olun .
Uc gun sonra Birbirinizi arayacaksiniz su parca varmi yokmu diye :)

Uyarı:13- Forum içerisinde, illegal ve trafik kurallarına aykırı tutumlar sergilemek; trafiğe açık alanlarda insan hayatını tehlikeye atan, yarış-kapışma, adı altında başlık açmak, resim veya video yayınlamak yasaktır.

lütfen kurallara uyalım arkadaşlar ...

ilk benle denermi bahsettiğin araba? bende fotojenikliği sevmem pek.
neden durup dururken atara kalktın anlamadım. yarmak falan demişsinde düşmanınla konuşur gibi madem kim daha uzağa işer diyoruz hadi görelim

kavgaya gürültüye gerek yok madem bu kadar hareretlendi,

önder sen ben ender biz üç araba çıkalım
opeldostlar ve diğer arkadaşlarda getirsinler gsi larını buluşup deneyelim boluda cumartesi günü uyar bana.

Bu mesaj silinmeden tartışmalar bitmeyecek gibi :(.

,,,...

Son düzenleme:
kavgaya gürültüye gerek yok madem bu kadar hareretlendi,

önder sen ben ender biz üç araba çıkalım
opeldostlar ve diğer arkadaşlarda getirsinler gsi larını buluşup deneyelim boluda cumartesi günü uyar bana.

9unda benim son finalim geçiyo sonra her nevi etkinlik uyar :) gitmişken mangala da gireriz :)

Geri