Astra gsi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xerox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
diğer gsiların hali ortada. hani nerde hangisi?
evet emrenin araç bu.

onlar yerini ve haddini biliyorlar bildiriyorlarda fazla reklama ihtiyaçları yok sanırım istanbulda bilen biliyor çok fotojenikliği sevmez o abiler gizliden yarar giderler fazlada konuşmazlar bilen bilir kalkan bidaha kalkmaz :) biz biliyoruz bilenlerde biliyor :) neyse bi tanede benden geliyo yakında rodajı bitsinde ama öyle 550+nos+metanol diik ewo 310 benimki yeter bana :)m32 yide bi alabilsem yada f28 o zaman ok dir
sizin araca gelince emek veriliyorsa karşılık alınmalıdır
allah kaza bela vermesin aman dikkat ne kadar hız o kadarda frenaj
maşallah maşallah maşallah

Son düzenleme:
ya almanyaya bakıyorumda yarısı lete dönmüş bizde toplasan 10 tane ya var ya yok böyle projeler öncü olup artmasına yarar sağlar letler fena makıneler gizliden bi 750 operasyonu var tüyosuda benden :):) duyum aldım

Son düzenleme:
onlar yerini ve haddini biliyorlar bildiriyorlarda fazla reklama ihtiyaçları yok sanırım istanbulda bilen biliyor çok fotojenikliği sevmez o abiler gizliden yarar giderler fazlada konuşmazlar bilen bilir kalkan bidaha kalkmaz :) biz biliyoruz bilenlerde biliyor :) neyse bi tanede benden geliyo yakında rodajı bitsinde ama öyle 550+nos+metanol diik ewo 310 benimki yeter bana :)m32 yide bi alabilsem yada f28 o zaman ok dir
sizin araca gelince emek veriliyorsa karşılık alınmalıdır
allah kaza bela vermesin aman dikkat ne kadar hız o kadarda frenaj
maşallah maşallah maşallah

ilk benle denermi bahsettiğin araba? bende fotojenikliği sevmem pek.
neden durup dururken atara kalktın anlamadım. yarmak falan demişsinde düşmanınla konuşur gibi madem kim daha uzağa işer diyoruz hadi görelim

Son düzenleme:
ilk benle denermi bahsettiğin araba? bende fotojenikliği sevmem pek.
neden durup dururken atara kalktın anlamadım. yarmak falan demişsinde düşmanınla konuşur gibi madem kim daha uzağa işer diyoruz hadi görelim

sen galıba ya okumadan duygularınla yazdın yada üstüne alındın burda senden yada snn arabandan bahsi bi konumu var da orda gocundun ?bi daha dikkatli okumanı temenni ederim tamamen anlayış farklılığı yaşamışsın kaldıki en alt sütunuda okursan snn araban yada şahsınla alakalı bi yazı olmadığını görürsün ok kardeşim
+ atara kalkmak ne demek ???? argo diilde halk dilinde yazarsan bizde dediğini anlayalım atara derken ??? neyse bakın arkadaşım bnm arabam ewo 310 kıte sahıp daha 1500 olmadı rodajı sen 550 lerden bahsetmişsin sana gider atar her ne ise bu kitle o kit cahillik delilik olur :):) sen tamamen ya yanlış anlamışsın yada işine öyle gelmiş ???
kalkmaya gelince ewet bende kalkarım ne var seninle alt tarafı geçersin arada 250 hp fark var ama gocunmam kalkarım maksat denemek diimi

Son düzenleme:
sen galıba ya okumadan duygularınla yazdın yada üstüne alındın burda senden yada snn arabandan bahsi bi konumu var da orda gocundun ?bi daha dikkatli okumanı temenni ederim tamamen anlayış farklılığı yaşamışsın kaldıki en alt sütunuda okursan snn araban yada şahsınla alakalı bi yazı olmadığını görürsün ok kardeşim

ima ettiğin şey ortada kıvırmanın anlamı yok benim mesajımdan alıntı yaparak bana cevap vermiş oluyosun. bende biliyorum 3-5 tane adam gibi let olduğunu yarar gider gibi laflar edipte burda terbiyesizlik yapma. Açık davet 750 mi 1500 mü kaç beygirse hani nerde çıksın deneyelim. uslubuna dikkat et yerini haddini bilmeyi senden öğrenecek değilim kimin neyi nerde nasıl yarıcağını da canlı canlı görmek istersen açık davet. Ben tüccar değilim reklama da ihtiyacım yok.

halk dili argo falan demişsin sen halktan değilmisin?

ya almanyaya bakıyorumda yarısı lete dönmüş bizde toplasan 10 tane ya var ya yok böyle projeler öncü olup artmasına yarar sağlar letler fena makıneler gizliden bi 750 operasyonu var tüyosuda benden :):) duyum aldım

sanırım orada millet birbirine yardımcı oluyor fikir veriyor burda hırs düşmanlık çok :)

sakin beyler...:) opel freunde :)

onlar yerini ve haddini biliyorlar bildiriyorlarda fazla reklama ihtiyaçları yok sanırım istanbulda bilen biliyor çok fotojenikliği sevmez o abiler gizliden yarar giderler fazlada konuşmazlar bilen bilir kalkan bidaha kalkmaz

Freunde mreunde de şu kısmı muhtemelen arkadaş da heyecanına yenik düşerek yazmış. biz buraya kimseyle kavga etmek için girmiyoruz bu tarz laflar hiç hoş değil.

ima ettiğin şey ortada kıvırmanın anlamı yok benim mesajımdan alıntı yaparak bana cevap vermiş oluyosun. bende biliyorum 3-5 tane adam gibi let olduğunu yarar gider gibi laflar edipte burda terbiyesizlik yapma. Açık davet 750 mi 1500 mü kaç beygirse hani nerde çıksın deneyelim. uslubuna dikkat et yerini haddini bilmeyi senden öğrenecek değilim kimin neyi nerde nasıl yarıcağını da canlı canlı görmek istersen açık davet. Ben tüccar değilim reklama da ihtiyacım yok.

halk dili argo falan demişsin sen halktan değilmisin?

BAK arkadaşım kıvırma vs laflarına dikkat et bu uslubu beğenmedim bunu yazdım kenara özelde bi görüşelim milletii rahatsız etmeden kıvırmayı kıvırttırmayı
yarar gider e gelinceeee e astra turbolar maalesef yarıp gidiyor bundada bişi yok snn şahsınla yada arabanla ne alakası var anlamadım
3.ye gelince ise
sen beygirlerini al kenarda dursun 500 1500 3000 5000
burda illegal milleti, tahrik edip sonrada yok onu geçerim bununla kalkarım yok açık davet gelen gelsin gsi leri bekliyorum en hızlısı benim vsvsvsvs
BAK BU YAPTIĞIN BU FORMA VE FORM KURALLARINA İHANETTİR
burası snn arabanı deneme yarıştırma formu diil 2.konuşmalarına dikkat et öyle kıvırma bilmemne akıllyazı yaz sana terbiyesizce bi yazı yazmadım

efendilik uslubumu bozmadım burda büyüklerim saygı duyduğum insanlar var sende yazdıklarına dikkat et daha sakinim snn seviyenede inmiicem bilgine

halk dili lafına gelince bnm ne kadar halktan olduğum ne seni nede seninki beni bağlar argo kelimelerden hoşlanmıyorum kime kullanırsan kullan bana aslaa

benden sana bi tavsiye şu yaZDIKLARINI VE BNM CEVAPLARIMI OKU BAK BAKALIM TERS YANLIŞ BİŞİ VARMI BİDE KENDİNİNKİLERİ OKU ZARARIN NERESİNDEN DÖNERSEN KAR DIR
o kıvırma meselesinede ayrıca bi bakalım senle:mad:

Geri