- Konuyu Başlatan
Ama dediğiniz gibi radyatöre bi su bastırıp sonucu iletirim hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Opcom cihaziyla arac ekraninda da gosterebiliyorsun digital olarak soyledigin gibi digital ile gosterge arasinda fark oluyorHocam öncelikle klasik bir söz olacak ancak opel sıcak motoru sever, Her ne kadar 100 derece suyun kaynama noktası olsada, kullandığımız antifriz nedeniyle kaynama noktasını yükseltiyoruz. Yokuş çıkarken 110 dereceye kadar yükselme, sonrasında fan açtığı sırada geri 100 derece civarına gelmesi bana normal bir durum gibi geliyor. Hatırladığım kadarıyla H kasalarda hararet göstergesi bulunmuyor, bu nedenle menüden takip ediyorsunuz sanırım. Ben kendi J kasa aracımda göstergede 90 derecede sabit görürken OBD cihazıyla yaptığım kontrolde 103 derece civarında sıcaklık görüyorum. Kısacası bence durum normal, diğer arkadaşlarında fikirlerini almak lazım, özellikle @tayfux hocam H kasa kullanıcısı olarak size fikir verecektir.
+1 Zafer hocamın dediğini yapmaktan başka bir çare kalmıyor gibi. Temizletmişken boruları da temizletin derim. yani su eksiltmiyor ama araç soğutamıyor da. demek ki motorun içine yeterince soğuk su gitmiyor.Bana soracak olsan aracin motorunda contasinda skinti yoksa radyatoru temizler termostati degistiririm. 92 de aciyor demissin ama ben yinede o kmde termostati degistirirdim.