Astra H 5 bijon ve bijon kapağı

elegancer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar Astramda 16'' jant var ve 5 bijonlu. Bu bijonun ölçüsü nedir ve bijon kapağını uygun nereden bulabilirim?

m12x1.5 17 lokmayla sökülür

Arkadaşlar bu bijon kapaklarının düşüp kaybolmasından sıkıldım. Bijonları değiştirip kapaksız kullanmak istiyorum. Takmak istediğim bijonların da Parlak krom olmasını istiyorum. Öneriniz var mı yada benim istediğimi yapan :D

Arkadaşlar bu bijon kapaklarının düşüp kaybolmasından sıkıldım. Bijonları değiştirip kapaksız kullanmak istiyorum. Takmak istediğim bijonların da Parlak krom olmasını istiyorum. Öneriniz var mı yada benim istediğimi yapan :D

krom bijon hiç denk gelmedim ama illaki vardır... astra h için m12x1.5 17mm kafa ve 26mm diş uzunluğu olmalı bijonda. krom olarak lastikçilere sormalısınız ellerinde yoksa bile getirirler muhtemelen ama tanesi 10 lira olur muhtemelen... bence siz kapaklar düşüyorsa kapak takmayın hiç olsun bitsin...

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Kapak takmayınca kötü bir görüntü oluşuyor. Bijonların renginden dolayı. Kapak taksam yine düşecek zamanla o yüzden kökten çözüm olarak parlak bijon takmak istedim.;)

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Kapak takmayınca kötü bir görüntü oluşuyor. Bijonların renginden dolayı. Kapak taksam yine düşecek zamanla o yüzden kökten çözüm olarak parlak bijon takmak istedim.;)

dediğim gibi fiyatları yüksektir... kapakların içine çift taraflı bant yapıştırın küçük bir parça. bijona sıkı oturmasını sağlayın en azından daha fazla dayanır

Geri