Astra H Gizli Özellikler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kgb2041
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu kapıları kilitleme olayı cok büyümüşş =)) benim araç 15 km hızı geçince direk kilitliyo :D hee diyelim geçmedin 100 mt. sanırım gittiğin zaman 15 km hızın altında gene kilitliyo =) bunu aracı ilk aldığımda sormuştu adam kapı oto. kilitlensinmi diye :D emnyet kemeri uyarısı gibi şeyleri ayarladı ama nasıl yaptıysa ben bi türlü yapamadım =)

yau biri bana $u eminyet kemeri uyarılarını tekrar aktif etmeyi sölesin , aracın ilk sahibi iptal etmi$ takmayınca ötmüo kemerleri :S

gecenin bi körü denedim hepsini bi tek follow me oldu :D
kapıların kilitlenmesini + emniyet kemeri uyarısını tekrar aktif hale getirmeyi bilen warsa nolur söleyin kafayı yicem

Son düzenleme:
yau biri bana $u eminyet kemeri uyarılarını tekrar aktif etmeyi sölesin , aracın ilk sahibi iptal etmi$ takmayınca ötmüo kemerleri :S

kapıların kilitlenmesini + emniyet kemeri uyarısını tekrar aktif hale getirmeyi bilen warsa nolur söleyin kafayı yicem
evet arkadaşlar bilen varsa bize öğretebilir :confused::confused::confused:mi

alıntı:
Arabaya girince, anahtarı kontağa taktıktan sonra silecek ve sinyal kolunu aynı anda kendinize çektiğinizde..
Bağzı ayarlar şıkıyor artık aracın modeline göre..
Bu ayarlar:
-Müziğin sesinin siz hızlandıkça artması,
-Follow me home (anahtardan arabayı açma tuşuna iki kere basınca farların yanması)
-Hız uyarısı (istediğiniz hız limitinde size sesli uyarı veriyor)
-Serit değiştirme sinyali (Açık/Kapalı)
-Cruise control varsa onun ayarları
-bi iki şey daha vardı hatırlayamadım
Bu özellikler arasaında ilerlemek için sol (sinyal) kolunu
Aralarında derece ayarı veya on / off yapmak için se sağ Silecek kolunu kullanın!!

arabanın modeline göre sen de olması lazım

alıntı:
Arabaya girince, anahtarı kontağa taktıktan sonra silecek ve sinyal kolunu aynı anda kendinize çektiğinizde..
Bu ayarlar:
-Follow me home (anahtardan arabayı açma tuşuna iki kere basınca farların yanması)
Aralarında derece ayarı veya on / off yapmak için se sağ Silecek kolunu kullanın!!

allah allah . daha neler çıkıyor kurcaladıkça. yaw bu araç tüm bunları ve daha önce konuşulanları yapıyorsa. ben üzerine başka araba mı alırım. gizli define bulmak gibi birşey oldu artık bu.

alıntı:
Bu ayarlar:
3 ay önce denedim hiç birşey çıkmadı.

arkadaşlar aracım 2008 astra h cosmo uzaktan kumandalı anahtara kapalı tuttugumda açık olan camlar kapanıyor fakat sunroof kapanmıyor.camlar ve sunroof kapalı iken açık olarak anahtara basılı tuttuğumda sadece kapılar açılıyor diğerleri için değişen birşey yok.

arkadaşlar benim aracımda şu şekilde oluyor..
arabaya bindik şoför kapısı açık kontağı taktık hiç çevirmeden silecek ve sinyal kolunu direksiyona doğru çektik 3 4 sn. sonra p1 diye birşey yazıcak o ekranda
silecek kolunu yukarı aşağı yaparak menüler arası geçiş silecek kolunu yukarı aşağı yaparak özelliği açma kapama yapıyoruz... benim aracımda hepsi açık durumda p7 de 3. seviyede bu kadar bide böyle deneyin isterseniz.. sanırsam oto kapı kilidi p3 veya p4

ğraşmıyorum artık deneyip te bulan olunca deneyeceğim artık bıkkınlık verdi her gün okuduğumu, denemekten 2008 model ve üstü olupta çalıştıran varsa denerim ancak artık.

walla benimki 2005 model , ben de dün gece denedim hiç biri olmadı follow me oldu sadece

Geri