Astra H Gizli Özellikler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kgb2041
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iki üç kere denedim ama kilitlenmiyo

Bazı forumlarda opelin gelen şikayetler üzerinebu tip özellikleri özellikle de Türkiye için iptal ettiği yazıyor. Eğer doğruysa bizimkilere helal olsun ne dim. Emniyet kemeri takmaz uyarınca kızar; hız limitine uymaz uyarınca kızar; ''kardeşim bu kapılar niye benden habersiz kitleniyo'' diye itiraz eder.:mad:

Son düzenleme:
Bazı forumlarda opelin gelen şikayetler üzerinebu tip özellikleri özellikle de türkiye için iptal ettiği yazıyor. Eğer doğruysa bizimkilere helal olsun ne dim. Emniyet kemeri takmaz uyarınca kızar; hız limitine uymaz uyarınca kızar; ''kardeşim bu kapılar niye benden habersiz kitleniyo'' diye itiraz eder.:mad:
Oha diyom başka bişey demiyorum bunların yüzünden güzelim özelliklerden mahrum mu kalıyoz yani.

yok öyle birşey sabri :) yani tech2 ile açılıp kapanabilen özellikler bunlar konuştuğumuz gibi..

bi yanlış anlaşılma oldu heralde
alıntı:Otomatik kilitleme için aracın içine bindiğinizde anahtaradaki kapatma tuşuna ve aracın içindeki kilitleme tuşuna aynı anda bip sesi gelene kadar basın tamamdır. Yağmur sensörü için silecek kolunu bir tık şekilde yukarı doğru itin . Kitapçıkta yazmasına rağmen çift kilitleme sadece opsiyonla alınıyor varmı yok mu anlamak için arabanın içine oturun kapıları kitleyin sonra bidaha kitleme tuşuna basın içierden hiç bir şekilde açılmıyorsa çift kilitleme vardır.4 cam indir kaldır modülü için servise gittiğinizde söylerseniz ücret almadan 5 dk içinde hallederler Tech-2 cihazı ile. Aracınız hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın ;)
bu olay sanırım 2008 ler de yok. daha önce de denedim ama herhangi bir sonuç alamadım. yapan bir arkadaş var ise lütfen nasıl yaptığını anlatsın ya da tech2 ile açılan özellikler nelerdir ve bu konuda bizlere Ankara da kim yardımcı olabilir ??? (yardımlarınızı bekliyorum)

Son düzenleme:
Denedim ama bende yapamadım. Birde tech2 cihazı ile deniyelim bakalım.

kimse neticeye ulaşamadı mı?

enteresan .iş çıkışı birde ben deneyeyim bakayım. hakikaten çok merak ettim. hadi düşündük, diğer arkadaşların dediği gibi 2008 modellerde bu özellik yok mu diye. anlaşılan 2009 model araç sahipleride ses çıkarmadığına göre. bizlerdede yok demektir.:confused:

Ekli dosyalar

• kılavuzdan.webp
    kılavuzdan.webp
    21.5 KB · Görüntüleme: 169
Son düzenleme:
Geri