06BB0504: Kardeş sen dp-tuning den birilerini tanıyordun sanırım, senin yayların getirilmesinde yardımcı olmuşlardı. Bu kiişinin iletişim adresi varsa paylaşırmısın biz de onunla irtibata geçelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben yaylari alirken gokhan bey vardi o yardimci olmustu bana. telefonu vardi ama telefonu degisince gitti. ben dp tuningle mail yoluyla iletisim kurmustum sonra tel no vermistim gokhan bey beni aramisti06BB0504: Kardeş sen dp-tuning den birilerini tanıyordun sanırım, senin yayların getirilmesinde yardımcı olmuşlardı. Bu kiişinin iletişim adresi varsa paylaşırmısın biz de onunla irtibata geçelim.
özen ticarette de ümit bey vardi yanlis hatirlamiyosam. gittiginde isim verirsen daha cok ilgilenebilirlerWalla ben bir daha Özen Ticaret le konuşucam, DP-Tunining den dizel için olan yayları getirtmelerini isteyeceğim. Ok verirlerse yayı getirmelerini bekleriz. Olmadı direkt olarak DP-Tuning le bağlantı kuracağım. Her iki durumda da biraz bekleyeceğiz sanırım. Geç olsun sağlam olsun bence