Astra H H&R 35mm Helezon Yay!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hvp66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ok, izmir deki fiytları da paylaşırsan sevinirim belki 3 kişi aldığımız için indirim cs yapılabilir

tabi benim hafta sonu sınavım olmasa basar giderdim şimdi ama haftaya önce bi servise uğrayım bilgi alayım tanıdık ustalardan sonra bu bahsettiğim mağazaya gideyim sanayide yeri var artı bikaç yerden daha fiyat alırım sanayiden önümüzdeki hafta içi bitirmek istiyorum bu işi hayırlısıyla fiyatlarıda burda bildiririm kıyaslama yapmış oluruz neresi uygunsa ordan alırız artık.

aceleye gerek yok, sağlam sağlam araştırlaım, bu arada para da birikmiş olur :)

evet bende şimdi baktım hesap kesim tarihine bi hafta daha varmış :D nette fiyatlar 380 420 arası ama iyi bi pazarlıkla 350ye bitiririz işi umarım ben hafta içi başlıyorum araştırmaya burdan bilgileri paylaşırım artık alıp kullananlarında yorumlarını almak lazım tabi.

arkadaşlar benim yayları taktırdığım yerde bi başka astrada taktırdı oda 2 gün sona geri gelmiş onun taktırdıgı yaylar wogland mış ondada arkalarda sorun oluyomuş. benim önlerde problem oldu eibachlerde. ama halen anlayamadığım bir konu var forumda biton adam ben 35 lik taktım harika dio nasıl harika abi taaam arkalar harikada önler yere sümük oluyo tokur tokur gidiyosun bütün çukurlarda. yada benim araç dizel olduğu için motor ağır ya ondanmı fazla bastı acaba önler. kısacası ben 3.5luk eibach prokit taktım olmadı randıman vermedi ön amortısörler çukurlarda took took vurdu sona.2 gün sona söktüm taktıracaklara burdan duyrulur

bnde 3.5luk düşünüyordum ama henüz yolu bulunamamış olan bitenin gibi görünüyor..

bnde 3.5luk düşünüyordum ama henüz yolu bulunamamış olan bitenin gibi görünüyor..

hüseyin eibach tavsiye etmem moruk sanırım bizim araçlar aynı seninle özellik olarak. ben denedim ama hüsrannnn oldu yane. arkadaşım olmasaydı yayları satan eleman 400 kaçmıştı bana resmen yani. çocuk satacak orda benim yayları. bence satra 1.3 cdtı enjoy için oıl cover dir yükseklik ve sertlik ayarı var diledğin kadar düşür önleri fazla arkaları az kafana göre yani ama biraz tuzlu iş

ben bugün baya araştırdım internette avrupadaki sitelerde sonuçta dizek ve benzinlere ayrı ayrı yaylar satılıyor eibach ve H&Rın yani doğru yayı doğru araca taktıkmı sorun çıkarmaması lazım normal olarak buna ramen sorun yaşanıyosa uyanık satıcılar bize dizel diye benzinli yayı takıyor yada yaylar çin malı diye salıyo kendini başka bi açıklaması yok gibi bunun:S

ben bugün baya araştırdım internette avrupadaki sitelerde sonuçta dizek ve benzinlere ayrı ayrı yaylar satılıyor eibach ve H&Rın yani doğru yayı doğru araca taktıkmı sorun çıkarmaması lazım normal olarak buna ramen sorun yaşanıyosa uyanık satıcılar bize dizel diye benzinli yayı takıyor yada yaylar çin malı diye salıyo kendini başka bi açıklaması yok gibi bunun:S

burak nasıl abi yaa eibachta ben baya arastırmıştım dizel ve benzinli ayrımı yoktu hepsi aynı idi. hem bunu satan adam benim çok ii arkadaşım yaaa istanbuldaki oto aksesuarı satan yerlerin neredeyse en ii lerinden birinin satıl alma müdürü böle bi kelek yapmaz sanırım. çin malı satmak gibi yani

bence bu olay biraz fazla büyütülüyor bu her yayda olur sonuçta orj. dısında daha kısa ve daha sert yay takıyoruz..biz 5cm eibach kullanıyoruz herkesede tavsiye ederim yani..

Geri