Astra H H&R 35mm Helezon Yay!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hvp66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
http://www.europerformance.co.uk/pa...uxhallastra;manufacturer=eibac;sub_category=1 burdan baktığımızda benzinli modeller için ayrı dizeller için ayrı yay çeşitleri gözüküyo pozitifauto yetkiliside telde aynı şeyi söyledi bugün bana dizel motorlar daha ağır olduğu için ön akslar salıyomuş önemli olan araç ağırlığı değil ön amortisörlere binen ağırlıkmış yani buda gayet mantıklı geldi bana hafta içi yetkili servise gidicem bi sormaya sonrada bi sanayiyi gezicem bakalım ne cevaplar alıcam.dediğin gibi senin aldığın yer tanıdıksa sana tabiki kelek yapmaz çok enteresan bi durum bu yay işi ya biraz şansa da kalmış heralde:D

Uzaktan bir arkadaşımın cdti ında var 3,5 lar. 2 senedir sorunsuzca kullanıyor. Olmadı onun arabasını ayarlayıp bi teste çıkayım ben

bence bu olay biraz fazla büyütülüyor bu her yayda olur sonuçta orj. dısında daha kısa ve daha sert yay takıyoruz..biz 5cm eibach kullanıyoruz herkesede tavsiye ederim yani..

Hakancım benzinlilerde sorun yok zaten dizel problem.

Viper: Dediğin gibi yapalım. benim ayın 10unda sınavlarım bitiyor. ondan sonra yoğunlaşayım konuya. Bi ara İstanbul'a gitcem. orda da fırsatım olursa araştırırım. İl farketmez bulursak.

Dizele takan abi var burda hiçte öyle bişey söyledigini duymadım..

bendede beslık var 2 ay oldu olmsz bsy grmedım konfor gttı sadece gercı benımde benzn

evet arkdaşlar eibachin avrupa kataloğunu buldum http://performance-suspension.eibach.de/cms/products_applications gerekli bütün bilgiler yazıyo tek yapılıcak şey bi yetkili servise gidip aracın ön ve arka aks ağırlıklarını onaylatmakta bunlarda tutarsa sanırım problem kalmıycak yayın ürün koduda E10-65-013-02-22 olarak geçiyo yani bu koda sahip yaylardan bakıcaz sanırım yay alırken ben izmire bakıcam haftaya sizde bulunduğunuz şehirlerde araştırma fırsatınızı olursa bakarsınız ve toplu bi şekilde uygun fiyata hallederiz sanırım bu işi.artık huzur içinde yatabilrim bu gece:D

valla arkadaşlar ben benim aldığım yayların kutusuna bakarım yarın kodları yazıyomu die eğerki sizin dediğiniz gibi dizele ayrı benzinliye ayrı yay varturkiyede bulmanız imkansız yada bunu satan kişi ne sattını bilmiyo sadece satıyo. arkadaşlar adamlar almanyadan geldiler geçen gün bu yayları aldığım yere. herifler böle bişi yapmıyoruz diolar tek tip yay varmıiş astralar için dizelde aynı benzinlide. aibach içinde amerikan diyenler yanlış biliyo ALMAN malı ii arastırın

Yanlış anlaşılma olmasın, Eibach Alman evet, ancak benim iletişim kurduğum bayii ABD'de.

Geri