Astra H H&R 35mm Helezon Yay!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hvp66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
serdar kardeşim sen bak bi kutuya ''E10-65-013-01-22'' bu kod benzinli için, ''E10-65-013-02-22'' buda dizel yayların parça kodu.eibach alman ve bu kodlarıda eibachın kendi almanya sitesinden bakıp yazıyorum ben avrupa kataloğu bu ayrıca bide amerika için katalogları var ama o katalogda ne opel nede vauxhall var.

arkadaşlar şimdi denk geldi hepsiburada.com sitesinde astra hlar için iki farklı eibach 3.5cm yay satışı var biri 1.3 1.7 dizeller diğeride 1.6 1.4 benzinliler için görünce hemen sordum ikiside aynı ürünmü yoksa farklı ürünlermi diye ayrıca varsa ellerinde parça kodlarınıda bildirmelerini istedim teyid edebilmek için cewap bekliyorum burdan paylaşırım sonucu.

uğur kardeşim kod no.sunu da sorsaydın ben şimdi eliftuning.coma baktım orda astra h eibach 3.5cmlik 1.4 1.6 modeller için olan yay yanına doğru kodu koymuşlar yani eibach sitesinde benzinli için olan ürün kodunu.birileri doğru işler yapmaya başladı sonunda.

ben bu tür sitelerden alışverişe güvenmiyorum pek, illa mağzaya gidip gözümle görmem lazım :)

EWET arkadaşlar kimse bişi yazmamış ben bugun yayların kutusuna baktım ve aldığım yaylar burağın dediği gibi''E10-65-013-01-22'' yani benzinli modeller içinmiş tabii bu yurt dışında böle türkiyedeki satıcılar sadece para paraaa dedikleri için öle dizel benzinli farkı olanları nasıl bulucaz bilmiyorum. yayları aldığım arkadası aradım bugun böle böle anlattım olayı kod olayını anlattım yarın tam olarak detaylı bilgiyi size burdan yazarım eğerki varsa dizel için olan benim yayları geri alıp dizel araçlar için olandan alıp hemen taktırıyorum resimlerle beraber yine burdan mevzuya gireriz

dosttlarr yayı buldum astra h 1.3cdtı için ist yayı buldum hemde önleri farklı arkaları farklı düşürme secenekleri olan 2 tane falan yay varmış dizeller için hepsi burada alış sitesinden bi adam buldum gayet net bişekilde anlattı bu işini bana bakalım belki hafta sonu gidip taktırabilirim :DDDDD

EWET arkadaşlar kimse bişi yazmamış ben bugun yayların kutusuna baktım ve aldığım yaylar burağın dediği gibi''E10-65-013-01-22'' yani benzinli modeller içinmiş tabii bu yurt dışında böle türkiyedeki satıcılar sadece para paraaa dedikleri için öle dizel benzinli farkı olanları nasıl bulucaz bilmiyorum. yayları aldığım arkadası aradım bugun böle böle anlattım olayı kod olayını anlattım yarın tam olarak detaylı bilgiyi size burdan yazarım eğerki varsa dizel için olan benim yayları geri alıp dizel araçlar için olandan alıp hemen taktırıyorum resimlerle beraber yine burdan mevzuya gireriz

Güzel haber ;)

Ben toplu alma taraftarıyım her zaman. Fakat malesef sen daha önce aldığından dolayı seni kaybettik ;)

Sen taktırdıktan sonra fotoğrafları eklersen bende arkadaşlara ve Sitede alacak olanlar içinde bir başlık açıp ordan liste çıkartalım derim.

Aldığınız yere yarın sorabilirmisiniz ;
toplu alımlarda indirim sağlar mı ?
Taksit imkanı var mı ?

hatta bu akşam bile sorarım adam msnını verdi tam olarak lastik ebadı jant ebadı neyse ona göre takmak gerekli dedi bu akşam yazarım sanırım burdan

Geri