Astra H meşhur sorun : Cım modülü

2005 astra H alıcam büyük ihtimallede cim bozuk şimdi ücretsiz mi yapacaklar bu arızayı

cim artik bir sey degil arkadaslar servislerden 3 yas indirimi ile max 200 - 220 tl ye aliyorsunuz... birde kelepce takiyorlar olay bitti :D

benimde korna sorunum vardı,bazen çalıyodu bazen çalmıyodu kornayı değiştirdik sorun çözüldü. ama şimdi teyb sorunu var,radyonun sesi kısılıp açılıyo,cam açmak da etkiliyo teybi bazen. teybide değiştirsem oda hallolcak heralde :)

bu konu yine hortlamış, servisler çözüyor, garantim bitmesine karşın bedelsiz yaptılar...

Arkadaşlar Merhaba.Benim aracımda da bu cim sorunu oluştu.Kornası çalışmıyor. Ankara'da yetkili servis tüm işçilik montaj dahil 418 Tl fiyat verdi. Bu fiyat uygunmudur önerilerinizi bekliyorum Teşekkürler

arkadaşlar ben direksiyonun arkasındaki kapaklardan üstekini çıkarıp orada kırmızı bi jak var onu yukarıçektim 5 sn sonra tekrar taktım o günden beri sorun yok :) maliyet 0 tl :)

Başlarda kafasına göre takılan son birkaç haftadır sessizliğe gömülen kornama, "daukan metoduyla" kavuştum. Geriye uzun yolda bazen çıkan esp ikaz sorunu -p1700- kaldı daukan ne dersin şanzıman beyni kömürü değişimi mi lazım?.
Son olarak P0115 te görünüyor lakin ben sorunu teşhis edemedim. Teşekkürler.

arkadaşlar meraba aranıza yeni katıldım bende de aynı sorun var sanırım korna çalışmıyo gösterdiğim servisler cim den dedi daukan arkadaşın yöntemiyle denesek acaba sıkıntı çıkarmı hocam direksiyonu açmayı tavsiye etmiyolar hava yastığı vs var diye önerileriniz nelerdir napalm açalımmı??

arkadaşlar meraba aranıza yeni katıldım bende de aynı sorun var sanırım korna çalışmıyo gösterdiğim servisler cim den dedi daukan arkadaşın yöntemiyle denesek acaba sıkıntı çıkarmı hocam direksiyonu açmayı tavsiye etmiyolar hava yastığı vs var diye önerileriniz nelerdir napalm açalımmı??

Komple açmıyorsunuz zaten sadece üst kapak çıkıyor, tepeden bakın hemen solda kırmızı jak görünüyor, çıkarın biraz sonra yeniden takın.. Aynen kapatın..
daukan metodu ile çözüldü benimki. hatta geçen bir servise uğrayıp tech2 ile 2 hatamı sıfırlattım tekrarlarsa bakacak, korna olayını söyledim cimden o tekrarlar dedi --değiştirmesi 600 lira-; henüz bir sıkıntı yok, hatta sıkıntıdan ara sıra boşyere korna çalıyorum :yahoo:

arkadaşlar benim bildiğim kadarıla opel cim modülünü kronik arızalar listesine aldı. aracınızın garantisi olsun yada olmasın servis bakımlı ise servisler iyi niyet garantisi adı altında değişim yapıyorlar..

Geri