astra hakkında bikaç soru ?

devil_berk22

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.autoclubturkey.com
arkadaşlar 2006 model opel astra 1.6 benzinli aracım var orj 16' jantlar takılı sizce lastik havalarım kaç olması gerekiyor bagajda tesisat var biraz ağırlık var yani ? 2.sorum ise aracım 105hp ve bayırlarda biraz zorlanıyormuş gibi geliyor kasasını tam olarak taşıyamıyormu yoksa banamı öyle geliyor anlamadım şimdiden teşekkürler...

Sana katılıyorum dostum. Benim aracımda 2008 Astra H Hb. 115 hp ama bazen çok hantal kalıyor :( önceki aracım olan astra G daha iyiydi :(

ön ve arka 30 psi iyi bence , bizimkinin fabrika verisi 28 psi ye denk geliyor ama hem lastikler çok yamuluyor hem de yakıt tüketiminde artış oluyor. Ben 30 psi ile dolaşıyorum .

önden çekişli olmasına rağmen arada yokuşlarda problem çıkarmıyo değil. ama biraz düşük viteste kullanırsan o sorun da ortadan kalkıyo. devrinde kullanmaya özen göstermek yeterli sanırım

motor gücünün tekerleklere iletimi konusunda şöyle bi yargı vardır hep; (standart modifiyesiz bir motora sahip) çekişi iyi olan araç fazla sürat yapmaz. süratli araç ise rampalarda yada yüklüyken çekmez. tabi ki bu problem standart, motoru zorlamayan küçük devirli sürüş durumlarında geçerli. vitesi küçültürseniz çekmem de demez yükte yada bayırda.

en verimli devirde yokuşa girin canavar gibide çıkar.30-32 iyi lastik için

Geri