Astra III Classic 2011 ChipTunning Uygulaması

bende araştırdım. hatta ebay'da bi turbo seti buldum çokta uygun fiyata. ama emin olabilsem satın almasını yapıp burda serviste taktırayım diyorum.

bunun için kime danışabilirim? hiç bir firmada tanıdığınız yada bu işle uğraşan birilerini tanıyan varmı acaba =)

hayır birde ingilizce arıyorum ama çıkan sonuçlar TR dışı. TR 'de yapan bulmak nerdeyse imkansız...

Tr'de bir çok profesyonel modifiye yapan firmalar var.Google'dan araştırırsanız bulursunuz.Yaptıkları araçların video'ları fotoları mevcut.

turbo uygulayan ben bulamadım ama yinede tekrar bir arayayım. tşkler

not: bilgisi olan varsa ve bilgilendirirse sevinirim

araç atmosferk benzinli olduğundan turbo sistem bir araca göre yazılım yapıldğında daha az güç ve tork artışı söz konusudr.turbo uygulama elbet büyük meblağalar harcanırsa yapılır ama astarı yüzünü geçciceğinden dolayı satıp turbo sistem bir araç almak her zaman için daha mantıklıdır.

bende turbolu alacaktım ama 0 aldığım araç çok iyi fiyata gelince birde masraflarda şirket tarafından karşılanınca alayım dedim :D o yüzden turbosuz aldım.

neyse snrm bu acı gerçeği kabullenip önümüze bakıcaz

merhaba ...

Bu gün ustamla görüştüm.Ki chip tunning denizli yetkili bayiii.Yeni aldığım 2012 astra 1.3 cdti 90 hp aracım için tavsiyeler aldım.90 hp den 116 hp'ye;200 tork tan 250 torka net olarak yükseleceğini söyledi.Bence bu çok güzel bi sonuç.Ama bilgisi olan arkadaşların artı ve eksilerini anlatmalarını isterim.Fiyat olarak da 550 tl fiyat verdi sizce nasıl...Teşekkürler...:rolleyes:

yani arabaya turbo taktırmak ve arabanın orjinalini bozmak yerine en mantıklısı satarsın arabanı üzerine para koyup 1.6 turbo 180 hp arabayı alırsın
gereksiz yerede riske girmemiş olursun

Merhaba aracınıza uygun hazır bir turbo kiti malesef mevcut değildir. Diğer arkadaşlarında dediği gibi sonradan uygulayacağınız turbo açıkcasi çok iyi olmayabilir. Maddi olarak sıkıntınız yok ise illaki randimanli bir turbo uygulaması yapılabilir. Benimde kişisel tavsiyem varolan aracınıza herhangibi bir turbo uygulaması yapmamaniz. Eğer böyle bir düşünceniz var ise 1.6 turbo veya 2.0 turbo opel almanız.

Geri