Astra J 1.3 ağır bakım

muhammetay81

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar merhaba, aracımın 120.000 bakımını özel serviste yaptırmak istiyorum fakat aracı ikinci el aldığım için daha önce neler değişti bilmiyorum. nelerin değişmesi gerekir ?

araçlarda maalesef bu sorundur yani ne değiştiği belli olmaması ben şu anki aracımda yıllardır yaptığım tüm değişimleri liste halinde not aldım ve satarken alana vereceğim
bunu her araç sahibi yapmalıdır

arkadaşlar merhaba, aracımın 120.000 bakımını özel serviste yaptırmak istiyorum fakat aracı ikinci el aldığım için daha önce neler değişti bilmiyorum. nelerin değişmesi gerekir ?

bence eğer yeni aldıysanız mazot hava yağ filtrelerini hemen değişmeniz çok önemli hatta fiyat olarak sıkıntı olmaz diyorsanız orjinalleri ile değiştirmelisiniz, ağır bakım olarak triger zinciri, baskı balata, fren balata diskleri vs ustaya gösterip usta sorun var derse değişmeniz daha mantıklı çünkü bu parçalar yüksek fiyatlarda eğer ömürleri varsa kullanmalısınız.

120.000'de yağ soğutucusu ve devirdaim değişmeli diyenler olmuş gerekli mi sizce?

120.000'de yağ soğutucusu ve devirdaim değişmeli diyenler olmuş gerekli mi sizce?

benim aracımın yağ soğutucusu tam 120binde patladı.
dikkat edilmezse büyük sorunlara yol açabilir.motoru yaktırabilir.
ara sıra radyatör suyu genleşme kabınıza bakın, balçıklanma varsa yağ soğutucusunu değiştirin riske girmeden derim. balçıklanmadan kastım radyatör suyunun tamamen tahin kıvamını alması.
böyle bir durum yoksa değiştirmenize gerek yok. çünkü ucuz bi parça değil.

Geri