Astra J 1.3 Dizel Yakıt Tüketimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J 1.3 Dizel Yakıt Tüketimleri

hem sabır işi hem de bazen tehlikeli oluyor özellikle kamyonlara dikkat

Km 3600 tüketim 6.6
Daha düşmüyor beceremedim. Artık takmıyorum Hararet yükseldimi yapıştır ;)

bilgilerinizi güncelledim sn salihcaglayan
ben de bu aralar agresif kullanıyorum ortalama yavaş yavaş artmaya
başladı şehiriçi kullanımda

Düşerken düşmüyor. Ama iş artmaya geldimi çatır çatır yukseliyor. Artık bakmıyorum yol bilgisayarının verisine, bi depoyu kaça fullemişim kaç km gitmişim ona bakıyorum 220 ila 260 kuruş yakıyor. Buda bana yeter :)

yol bilgisayarına bakmıyorum.

arabayı aldığımdan bu yana 152 lt yakıt aldım. araba şu an 2400 km.de. bu hesaba göre 100km.de 6.3lt yakmışım.
ama şehir içinde sürekli kısa mesafe kullanıyorum 4km.yi geçmiyor

aracım 7500 lere geldi, yakıt ortalaması düşeceğine daha da arttı. 6.4 şu an bilg. ortalamam...

aracım 2900 km ortalamam 6,2 oldu...kartepe macerası yaşadım,1. ve 2. viteste dağa tırmanış,saatlerce kaloriferin açılı olması gibi etkenler 7,8 lere fırlatmıştı ortalamayı..lakin sonradan fulledikten sonra resetledim ve şuan 6,2lt/100km.

daskinoglu link' Alıntı:
aracım 2900 km ortalamam 6,2 oldu...kartepe macerası yaşadım,1. ve 2. viteste dağa tırmanış,saatlerce kaloriferin açılı olması gibi etkenler 7,8 lere fırlatmıştı ortalamayı..lakin sonradan fulledikten sonra resetledim ve şuan 6,2lt/100km.

7,8-7,9 benim benzinli aracımda şehir içi normal kullanımdaki değerlerimdi, dediğiniz şartlarda 12-13 olurdu herhalde.. yaşasın ekonomi !

sn ercub ve daskinoglu bilgilerinizi güncelledim

Geri