Astra J 1.3 Dizel Yakıt Tüketimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J 1.3 Dizel Yakıt Tüketimleri

Memlekete giderken bende 4.8 i gördüm ağlayacaktım  ;D 011zaa bizim opellerdeki ortalama yakıt tüketim olayı çok  saçma çalışıyor. Anlık gibi 3km lik yolda değerler 1lt kadar bile değişebiliyor. Bence bir kalibrasyon sorunu var

Yaptığınız km ne kadar azsa, ortalama yakıt tüketiminiz o kadar çok değişken olur.

Uzun süreler sıfırlamazsanız belli bir km sonra ortalama yakıt tüketiminizin değişmesi zor olur.

chiv link' Alıntı:
Yaptığınız km ne kadar azsa, ortalama yakıt tüketiminiz o kadar çok değişken olur.

Uzun süreler sıfırlamazsanız belli bir km sonra ortalama yakıt tüketiminizin değişmesi zor olur.

Aynı motor H kasa aracım vardı onun ortalama yakıt tüketim göstergesinden çok memnundum

Ynt:

Bu bayram Konya Kırşehir Ankara - Konya yaptım yaklaşık 750 KM dolaştım. Şuan hala depoda % 40 mazot var. Yani demem o ki dizel şahane. ♡

Ynt:

WeReWoLF link' Alıntı:
Bu bayram Konya Kırşehir Ankara - Konya yaptım yaklaşık 750 KM dolaştım. şuan hala depoda % 40 mazot var. Yani demem o ki dizel şahane. ♡

dizel candır
yakıt ibresini düşünmemektir
yakıt aldığın zamanı unutmak
koskoca Türkiye'de 3-4 istasyon dışında başka istasyon bilmemektir
Türkiye'nin bir ucundan diğer ucuna giderken (örneğin ben :) ) 2 istasyonun sana yetmesi 3.istasyonu soran olursa kaç lira yaktığını hesaplamak için girmektir
kısacası cüzdanının dizel ama keyfinin benzinli olması demektir  steeringwheel steeringwheel steeringwheel

greatt greatt greatt

sabaha karşı 04:00 040.30 arası yola çıktık 2 yetişkin 2 çoçuk bagaj fuul bursa / orhangazi'den antalya , side , manavgat ve mersin yenişehire 1185 km yol 225 tl

şehiriçi şehirdışı karışık sakin kullanımla 1100 km oldu. 120 km menzil, 4,5lt ortalama gösteriyor ama ışık da yandı. Gözünü sevdiğimin dizeli ;D  İyi ki astra iyi ki dizel  dancee

ozgun88 link' Alıntı:
dizel candır
Türkiye'nin bir ucundan diğer ucuna giderken (örneğin ben :) ) 2 istasyonun sana yetmesi 3.istasyonu soran olursa kaç lira yaktığını hesaplamak için girmektir
kısacası cüzdanının dizel ama keyfinin benzinli olması demektir  steeringwheel steeringwheel steeringwheel

greatt greatt greatt
Hocam diyecek söz bulamadım. Dizelin keyfini çok güzel özetlemişsiniz.
Ayrıca bende şunu belirtmek istiyorum artık ne kadar yaktım ortalamam kaç oldu diye hesap yapmaz oldum. Yani dizel insana bir süreden sonra matematiği bile unutturuyorğ˜„.

Ynt:

ozgun88 link' Alıntı:
dizel candır

greatt greatt greatt
Ne guzel ozetlemissin hakan.  14alkiss

Geri