Astra J 1.3 Dizel Yakıt Tüketimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J 1.3 Dizel Yakıt Tüketimleri

Ben ankara da genelde is cikis saatlerinde kullandigim icin kizilay kurtulus dikimevi istikametinde 7lt altina inmem cok guc oluyor. 4lt leri gormek icin araci 70e sabitleyip 200km frene basmayip yokus cikmamak gerekir sanirim

Ynt:

ortalama hız 145 Ankara Istanbul arası değerler 4.2 lt ankara konya arası 4.6 lt. Yayınlamıştım  önceden fotoları

Ynt:

benim aracım ortalama 100 km/saat hızla 5,0 lt/100 km yakıyor. bana biraz fazla geldi. aracı sertte kullanmıyorum. haftaya "wurth dizel enjektör temizleyci" kullanıp tekrar değerleri ölçeceğim.

WeReWoLF link' Alıntı:
ortalama hız 145 Ankara Istanbul arası değerler 4.2 lt ankara konya arası 4.6 lt. Yayınlamıştım  önceden fotoları

Ynt:

reeaall link' Alıntı:
benim aracım ortalama 100 km/saat hızla 5,0 lt/100 km yakıyor. bana biraz fazla geldi. aracı sertte kullanmıyorum. haftaya "wurth dizel enjektör temizleyci" kullanıp tekrar değerleri ölçeceğim.

nasıl kullanmanız gerektiğini biliyorsunuz değil mi?

Ynt:

yakıt tüketimimi düşürmem için ne önerirsiniz? enjektör temizleyici? carbon cleaner? başka bir laternatif? aracım 2010 ecoflex sport 95.000 km de...
reeaall link' Alıntı:

Geri