Ynt: Astra J 1.3 Dizel Yakıt Tüketimleri
MAşALLAH MAşALLAH 14alkiss 14alkiss
MAşALLAH MAşALLAH 14alkiss 14alkiss
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iprlk link' Alıntı:çok uzun yol olmasa da ilk uzun yol deneyimi olarak geçen iki kişi sakaryaya gidip geldik. Hız sabitleme yapmadım -zira nasıl yapıldığını çözemedim hala- ayağımla 95-100 km arasına sabitledim göstergeyi, gitgel 250 km son sonunda yakıt ortalamam 3.7 lt idi.
Sonuç olarak yüzümüzü güldürdü. Allah nazardan korusun.
Mekseline link' Alıntı:Sultanbeyli giselerden cikip karabuk merkeze kadar 105-120 hiz sabitleyiciyle 350 km kadar gittim ortalama yakit 3.8 civari idi yanlis hatirlamiyorsam gecen ay. Ceyrek depodan cok az fazla yaktim ayni sekildede geri donus ve karabuk safranbolu ici gezmelerim oldu toplamda 890 km yi 3/4 depo ile yaptim 1.3dizelle
Öok iyi değerler ben bir türlü yakalayamıyorum o değerleri belki biraz agresif kullanmamdan da kaynaklanıyor olabilir. Araçlarınizda hangi marka model lastik var basinclari ne durumda?iprlk link' Alıntı:çok uzun yol olmasa da ilk uzun yol deneyimi olarak geçen iki kişi sakaryaya gidip geldik. Hız sabitleme yapmadım -zira nasıl yapıldığını çözemedim hala- ayağımla 95-100 km arasına sabitledim göstergeyi, gitgel 250 km son sonunda yakıt ortalamam 3.7 lt idi.
Sonuç olarak yüzümüzü güldürdü. Allah nazardan korusun.
bridgestonediydi lastiklerim. 36psi lastik basinclarim. Motor yagindan da kaynaklaniyor olabilir bir forumda okumustum tuketimi azaltti diye. Benim ki suan ne bilmiyorum ikinci el almistim.firstemperor link' Alıntı:Çok iyi değerler ben bir türlü yakalayamıyorum o değerleri belki biraz agresif kullanmamdan da kaynaklanıyor olabilir. Araçlarınizda hangi marka model lastik var basinclari ne durumda?
ozgun88 link' Alıntı:maşallah çok iyi değerler
forumumuzda her türlü bilgi mevcut hemen öğretelim size de astranızın keyfini çıkarmaya ve uzun yolda daha az yorularak konforlu sürüşe devam edin
Astra J Cruise Control ([url=http://www.opelsizasla.com]www.opelsizasla.com)[/url]
firstemperor link' Alıntı:Öok iyi değerler ben bir türlü yakalayamıyorum o değerleri belki biraz agresif kullanmamdan da kaynaklanıyor olabilir. Araçlarınizda hangi marka model lastik var basinclari ne durumda?