Astra J 1.3 Dizel Yakıt Tüketimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J 1.3 Dizel Yakıt Tüketimleri

arkadaşlar bu haftaki edirne seyehatimde de 3.8 lt ortalamayı tutturdum. ancak 1800 devir 90km CC ile bunu sağlayabildim. yol koşulları müsaitti. ancak her ne kadar yol düz gibi görünse de degil. iniş-çıkışlı egimlerin olduğu bir yol. eminim ki daha düz bir yolda 3.6lt ortalama yakalanılabilir. haftaya 110 cc ile yakıt tüketimini deneyecegim.

türk_187 link' Alıntı:
arkadaşlar bu haftaki edirne seyehatimde de 3.8 lt ortalamayı tutturdum. ancak 1800 devir 90km CC ile bunu sağlayabildim. yol koşulları müsaitti. ancak her ne kadar yol düz gibi görünse de degil. iniş-çıkışlı egimlerin olduğu bir yol. eminim ki daha düz bir yolda 3.6lt ortalama yakalanılabilir. haftaya 110 cc ile yakıt tüketimini deneyecegim.

Valla birader ister düz yolda ister yokuş yukarı ister şehir içi 1000km altına hiç inmedim... Şu an 1200km 4.7 litre... 900 km gidildi 300 daha gideceğim :).... Kasmadan... Az önce Eskişehirden geldim yarısını 130 ile geri kalanını 90 ile... :) bizim taraf tabiri caizse bom bok... yollar... inan bana yolda kasis işareti var... kıştan sonra darma duman oldu... yama üstüne yama... Bursa Karayolları hiç ilgilenmiyor......

dostum bir ara silivri tarafında 120ye çıktım, ort tüketim 4.2-4.6- 5.0-5.2 uzanınca tekrar 90a indim.... önümüzdeki hafta ise CC 110-120 arası ort tüketimi deneyecegim..... 5.0-5.5 arası bile bu hızda iyi sayılır....

türk_187 link' Alıntı:
dostum bir ara silivri tarafında 120ye çıktım, ort tüketim 4.2-4.6- 5.0-5.2 uzanınca tekrar 90a indim.... önümüzdeki hafta ise CC 110-120 arası ort tüketimi deneyecegim..... 5.0-5.5 arası bile bu hızda iyi sayılır....
valla dızel arac az yakıyor dahada asagı cekme cabaları nedendır anlayamadım bu degerlerın altına dahada dusurme cabaları bence boş iş bu kadar takılmayın bence keyfını surun.
biz benzınlıyle neler cektıgımızı yazsak emın olun yatar kalkar arabanıza dua edersınız..

Tam düz yolda... Eğer yol kaymak gibiyse 110-120 arasındaki tüketim 4,6lt civarında oluyor... çok da takmamak lazım sayın bülentin dediği gibi :) .... ama şu son zamlar herkesi fena üzdü açıkçası...

3300 km de araç , 7.4 / 100 km...
Benim araçtamı bi dert var acaba ?

Yok özkan abi benim arac 7000. e dayandi 6.0 ve 6.3 arasinda gidip geliyor benimdebo civardaydi zamanla dusuyor sabah ise geliyorum yol normal aksam cikarken yogun trafikte boyle

bulent_tnt link' Alıntı:
valla dızel arac az yakıyor dahada asagı cekme cabaları nedendır anlayamadım bu degerlerın altına dahada dusurme cabaları bence boş iş bu kadar takılmayın bence keyfını surun.
biz benzınlıyle neler cektıgımızı yazsak emın olun yatar kalkar arabanıza dua edersınız..

045thumbsup 

Biz performansını geliştireceğiz diye uğraşıyoruz dizelciler tüketimi düşereceğiz diye. Her yiğit kendi yoğurt yiyişini geliştirme peşinde aslında :)

ryanwilliams link' Alıntı:
Yok özkan abi benim arac 7000. e dayandi 6.0 ve 6.3 arasinda gidip geliyor benimdebo civardaydi zamanla dusuyor sabah ise geliyorum yol normal aksam cikarken yogun trafikte boyle

bi edirneye gıdıp geliyim bakalım ne olacak o zmn bakıcam

eketen link' Alıntı:
045thumbsup 

Biz performansını geliştireceğiz diye uğraşıyoruz dizelciler tüketimi düşereceğiz diye. Her yiğit kendi yoğurt yiyişini geliştirme peşinde aslında :)

bravoo Aynen, işin keyifli kısmı hangisiyse insan ister istemez limitlerini zorlama peşine düşüyor :)

Geri