Ynt: Astra J 1.4 turbo yakıt sarfiyatı....
Kimseye yalan soyluyo diye ithamda bulunamayiz
Ama gerceklerde ortada
Kimseye yalan soyluyo diye ithamda bulunamayiz
Ama gerceklerde ortada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keomaa link' Alıntı:Bende bu yüzden şaşırdım dedim ya.Kağıt üzerinde olması gereken gibi değil.Ben insignia kullananların yalancısıyım.Normal kullanımda sizin daha az yakmanız gerekirken daha fazla yakıyorsunuz.
insigniateamın sitesine buyrun girin.Onlar yalan söylüyorlar o zaman.
hllb link' Alıntı:benim ş.içi tüketimim ortalama kullanımla 8.5 9.0 civarı. bunu 8.0 lara çekmek mümkün. aynı şekilde 10 11 lere çıkarmakta öyle. kullanıcıya bağlı. öte yandan insignia bizim astralar gibi sportif bir araç değil daha salon tipi bir araç bence. dolayısıyla daha sakin kullanım söz konusudur. ben astrayı satıp 1.4t insignia alsam hem araç tipinden dolayı hem de start stop özelliği var tüketimi düşük olmalı şartlanmasıyla daha sakin kullanırım. ama aynı tarz kullanımla ağırlıkları da düşünürsek istediği kadar start stop olsun daha az tüketmez.
hepsini alıntılamadım ama 50 km ortalama hız tutturulan bir yol ş.içi falan sayılmaz en azından istanbul için benim 25 km ortalama hız tüketimde 8.9 insigniateam deki ni okudum onun trafik dediği ile benim trafiğim farklı hafif yokuş çıkıyor yokuş yoğundu diyor 2 dk dur kalka giriyor yoğun trafikteydim yazıyor ben hergün max 5 km yolu 1.5 saatte geçiyorum gelsin benim şartlarımda 7.5 yaksın görüyim ayrıca bir çok yazıda görebileceğiniz gibi start/stop çok yoğun sürekli dur kalk trafikte işkence oluyor incelerseniz köprü trafiğinde falan genelde kapattıklarını görebilirsiniz yani öyle müthiş bir icat değil ayrıca vites oranları bile farklı olabilir insignia ile astranın ağırlık farkıda uçurum değil 100 kg dır olsa olsa 2 ton olacak hali yok astra zaten 1400 kgKeomaa link' Alıntı:
2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi
Ynt: 1.4 140 hp insignia yakıt tüketimi
« Yanıtla #217 : 21 şubat 2012, 17:55:09 »
--------------------------------------------------------------------------------
Bende bugün tüketimi bir sıfırlayıp ölçüm yaptım. Sabah Ömraniye'den Kağıthane'ye oradan geri Ömraniye'ye, Sonra Ömraniye'den Sabiha Gökçen Havalimanı'na ve tekrar geri Ömraniye'ye geldim. Yani anlayacağınız tam bir şehir içi-şehir dışı karma tüketim ölçümü oldu. Ömraniye-Kağıthane arası Kavacık ve köprü trafiği, dönüşe gişe trafiği vs vs. gibi etkenlerde var. Bu tüketime sevindim açıkcası