Ynt: Astra J Benzin yakıt tüketimleri
Depo boşalınca araçtan 50-60kg lik bir yolcu inmiş gibi performansını etkiliyor onu biliyorum da neden lehimize olacakmış acaba?
[/quote]
YARIM DEPONUN ALTINDA KULLANIN DESE;
- araç daha hafif olacaktır, hafif olduğu için motor daha az güç kullanacaktır,
daha az güç kullanan motor daha az yorulacaktır... hem daha hafif olduğu için daha performanslı olacaktır..
diye mi düşünmüş olabilir? yoksa bunlara ek olarak bildiği bir şeyler mi olabilir ?
DİYECEĞİM, AMA BU YARIM DEPONUN ALTINA İNMEYİNCE ARAÇ DAHA FAZLA AĞIRLIĞA MARUZ KALIYOR MANTIĞINI ANLAMADIM
Tolga KARACA link' Alıntı:[quote author=cancanada link=topic=175.msg49574#msg49574 date=1317675772]
arkadaslar gecen gun servıscı 10000e kadar yarı deponun altına dusmememınız sızın lehınıze olacaktır hem yakıtıda etkıler dedı .D
Depo boşalınca araçtan 50-60kg lik bir yolcu inmiş gibi performansını etkiliyor onu biliyorum da neden lehimize olacakmış acaba?
[/quote]
YARIM DEPONUN ALTINDA KULLANIN DESE;
- araç daha hafif olacaktır, hafif olduğu için motor daha az güç kullanacaktır,
daha az güç kullanan motor daha az yorulacaktır... hem daha hafif olduğu için daha performanslı olacaktır..
diye mi düşünmüş olabilir? yoksa bunlara ek olarak bildiği bir şeyler mi olabilir ?
DİYECEĞİM, AMA BU YARIM DEPONUN ALTINA İNMEYİNCE ARAÇ DAHA FAZLA AĞIRLIĞA MARUZ KALIYOR MANTIĞINI ANLAMADIM