Astra J Benzin yakıt tüketimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut7105
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J Benzin yakıt tüketimleri

Kürşad link' Alıntı:
Mert peki bunu otomatikmi manel icinmi söyluyorsun zira ben otomatik alcam bitmİs pazarligida bulandrmak istemiorum aslnda 2011 1000de sport activ selct siyah sunroflu 43500 nasl
kursat şunu soylıyeyım 115 bg yakıtta senı uzer bılgın olsun

İyde abi uzerine bi 5000 tl daha koymam gerekicek ozamanda bu arada yilda 15000 km yapiyorum

Kürşad link' Alıntı:
Mert peki bunu otomatikmi manel icinmi söyluyorsun zira ben otomatik alcam bitmİs pazarligida bulandrmak istemiorum aslnda 2011 1000de sport activ selct siyah sunroflu 43500 nasl

Ben manuel için söylüyordum.

Şöyle izah edeyim konuyu.

Bende 1.4 Turbo manuel var, agresif kullanımda ve İstanbu'da şuana kadar gördüğüm en yüksek ortalama 9.8 Lt oldu.

Bir çok arkadaşımızda 1.6 115 in 1.4 Turbolara göre daha az yaktığından söz etmişti sitede.

ama yinede 1.6 115 kullanan bir arkadışın görüşlerinide almanızı tavsiye ederim.

Ben 2 aydır 1,6 manuel kullanıyorum.Kendime hakim olup sabırlı,sakin ve yavaşca adeta gevşemiş modda kullanırsam şehiriçinde 8,5 lt yakıyor.Şehirdışı 350 km yolda 6,2 ltyi gördüm.Otomatiklerde 1 lt daha ekle derler.Ama şunu söyleyeyim.Ben bu arabaya hastayım.Şurdan bil ki;O kadar internette forumlarda gezerim,bakınırım,sadece bu siteye bu kadar yazı yazdım.astrajsizasla.com ((:

Eyvallah saolun keske bitane de 1.6 115 otomatik kullanan bi arkadas yazsa ne yaktigini

Arabamı 38750 ye aldım.Sadece sol kapı sacı değişik ve 2010 model,siyah.Sport donanım.1.4 turbolar 1,6 lara göre daha az yakar tabikide.

sanalbiri link' Alıntı:
Ben 2 aydır 1,6 manuel kullanıyorum.Kendime hakim olup sabırlı,sakin ve yavaşca adeta gevşemiş modda kullanırsam şehiriçinde 8,5 lt yakıyor.Şehirdışı 350 km yolda 6,2 ltyi gördüm.Otomatiklerde 1 lt daha ekle derler.Ama şunu söyleyeyim.Ben bu arabaya hastayım.Şurdan bil ki;O kadar internette forumlarda gezerim,bakınırım,sadece bu siteye bu kadar yazı yazdım.astrajsizasla.com ((:
forumda bırısıde arabanın gıtmedıgını cok yaktıgını soylemıştı yorumu bulursam eklıcem

bulent_tnt link' Alıntı:
[quote author=sanalbiri link=topic=175.msg70249#msg70249 date=1323810060]
forumda bırısıde arabanın gıtmedıgını cok yaktıgını soylemıştı yorumu bulursam eklıcem
[/quote]
(: İstediğin yere hem da uçarak gider.Güçlü bir motoru var.2.viteste 100 görüyor.Yokuşlarda bence oldukça başarılı.İvmelenmesi falan gayet iyi.Benim için en önemlisi de Lpg için en uyumlu motor seçeneğinin bu motor olması.

ben araba kotu demedımki yanlızca yakıtta sizi uzer dedım ..kaldıki sizde aynı seyı onaylamışsınızki lpg takmayı dusunuyormusunuz..hız da kişiden kişiye degısır sızı tatmın edebılır ama genel konuşmak lazım.

arkadaşlar ben anlamadım .. Benim canavar beni bitirdi daha ilk depodan daha 14,5 altını göremedim.bir ara 12,5 düşmüştü sonra depoyu fulleyip ortalamayı sıfırladım şimdide 14,5 den düşmüyor. İnanın o kadar da sakin kullanıyorum. Formda arkadaşlar ilk depodan sonra normale döndüğünü sölüyor benim 2 depo yarılandı gözümle görüyorum ibrenin aşağı dogru indiğini. Böle devam ederse tüp olayına giriyim diyorum ama çok farketmez bu defada 37 40 kuruş arası yakıcak. Heralde arabayı koyup öle bakıcam camdan. başka yapıcak bişey kalmıyor.:( ya da şu 9 larda 8 lerde kullanan arkadaşlar bir anlatsın nasıl yaptıklarını. Araba daha 4000 deviri görmedi desem yeridir. Çok canım sıkılıyor bu yakıt işine offf offf.
nerde yokus var kaçar hale geldim her yokuş çıkmada 39,9 görüyorum. neyse ki daha yukarısı yok 50 60 lara dogru gidicek nerdeyse. ya o vites aralarına ne demeli. offf offff 019cryy 019cryy

Geri