Astra J Benzin yakıt tüketimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut7105
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J Benzin yakıt tüketimleri

HaKaN link' Alıntı:
[quote author=Tolga KARACA link=topic=175.msg69409#msg69409 date=1323694471]
Son iki depoyu Shell den almıştım aracın hızlanması tüketimi çok iyi, şuan ortalamam 7.5l/100km de ve depom boşalmak üzere..

Acaba hemen dibimdeki P.O. dan mı benzin alsam tee uzaktaki Shell den mi?  032questn
bana sorarsanız shell'den alın derim
[/quote]

thnxx

tanker şoförü tanıdığım var :) o baya uzuun uzun anlattı ismini hatırlamadığım katkılardan bahsetti en sonunda da bp - shell gerisine çok güvenme dedi.

istanbulda oturanlar içinde Mehmetçik Vakfı Opetler tavsiye ediliyor

ben full-turkuaz-opet-po-shell-bp-total hepsinden benzin aldım bana mısın demedi ne koysam aldı götürdü

aynenn sabah erken veya aksam gec almak lazım

Uzunca bir süre Shell 95 kullandıktan sonra bugün denemek için 100 liralık P.O. 95 aldım.

Dikkat çeken ilk fark motorun daha sessiz çalışması oldu ama gaz pedalına tepkiler yavaşladı, çekiş de gene azaldı ama bunlar çok bariz farklar da değil.

Tüketim tam deneyemesem de sanırım biraz daha iyi çünkü gaza tepkiydi performanstı derken 8.6l /100km ye çıkan ortalama tüketim ekranı daha sonra kısa sürede 7.8 e kadar düştü, Shell e sakin-ortalama sürüşle bu aralar 7.5l/100 km ile gidiyordum benzer sürüşle bu rakamın da altına düşecek gibi..

Yaw arkadaş ben astra sport 115 hp otomatik alcam haftaiçi 2011 model 10000den ikinci el 11-12 litrelerden bahsediliyor bu çok değilmi honda civicle onun arasında kalmıştım civic kullanan arkadaşım 9-11 lt arası yakıyor. Ne dersiniz arkadaşlar benzin yetişmezmi bu makinaya

Kürşad link' Alıntı:
Yaw arkadaş ben astra sport 115 hp otomatik alcam haftaiçi 2011 model 10000den ikinci el 11-12 litrelerden bahsediliyor bu çok değilmi honda civicle onun arasında kalmıştım civic kullanan arkadaşım 9-11 lt arası yakıyor. Ne dersiniz arkadaşlar benzin yetişmezmi bu makinaya

Bana kalırsa 1.4 Turbo alın hem performans olarak çok daha iyi hemde yakıt sarfiyatı olarak arada fark yok gibi  045thumbsup

ben 1.4 Turbo kullanıyorum İstanbul'da 100 km'de yaktığım benzin 9 LT.

Peki 1.6 ile 10ltden aşağı düşmezmi çok agresif kullanmazsam işin gerçeği kaporayı bile verdim araç çok hoşuma gitti ama 1.4 140 ile yakıt çok farkederse onuda düşünebilirm aslında performanstan ziyade şu aşamada yakıt önemli benim için şu şartlarda ,
acaba honda civic kadar yakıyor anladığım kadarı ile...

Kürşad link' Alıntı:
bencede 115 bg alacagınıza honda daha ıyıdır yakıt olarak.ama alabılıyorsanız 1.4t alın

Kürşad link' Alıntı:
Peki 1.6 ile 10ltden aşağı düşmezmi çok agresif kullanmazsam işin gerçeği kaporayı bile verdim araç çok hoşuma gitti ama 1.4 140 ile yakıt çok farkederse onuda düşünebilirm aslında performanstan ziyade şu aşamada yakıt önemli benim için şu şartlarda ,
acaba honda civic kadar yakıyor anladığım kadarı ile...

Birazdan 1.6 115 kullanan arkadaşlarda size yardımcı olacaktır ama 1.6 115 in sakin kullanımla 10 Lt yakması imkansız gibi bir şey.

sakin kullandığınız taktirde bu ortalamayı 8 Lt civarına düşürebilirsiniz.

Mert peki bunu otomatikmi manel icinmi söyluyorsun zira ben otomatik alcam bitmİs pazarligida bulandrmak istemiorum aslnda 2011 1000de sport activ selct siyah sunroflu 43500 nasl

Geri