Ynt: Astra J Benzin yakıt tüketimleri
20 yi devirmesin sonra
ulas79 link' Alıntı:Doğan gel benim araçta belki ters etki yapar
20 yi devirmesin sonra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla devirir mi bilinmez gerçi 17 li değerlerden sonra çokta şaşırmam amaaaa ya sret etki yaparsaeketen link' Alıntı:20 yi devirmesin sonra
ulas79 link' Alıntı:valla devirir mi bilinmez gerçi 17 li değerlerden sonra çokta şaşırmam amaaaa ya sret etki yaparsa
eketen link' Alıntı:Şanzumanın yağını tam sentetik adam gibi bir yağ ile değiştirsek etkisi ne olur sence Ulaş ?
en fazla rakamın en sona dayandığını görürüz buda senin kendi aracını bir kat daha sevmene sebep olur benimde en kısa zamanda benzinciye gidip fullememe yol açarGNSpower link' Alıntı:Ulaş senin arabadan korkun yok nasıl olsa, o senden korksun, bineyim deneyeyim valla birgün bakalım ne olacak. ((
ulas79 link' Alıntı:en fazla rakamın en sona dayandığını görürüz buda senin kendi aracını bir kat daha sevmene sebep olur benimde en kısa zamanda benzinciye gidip fullememe yol açar
GNSpower link' Alıntı:İşte kapı işte sapı diyorsun yani arabaya. (( Neyse rekor denemesi de yapmış oluruz arada. 1.6T maksiumum yakıt.