Astra J Benzin yakıt tüketimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut7105
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J Benzin yakıt tüketimleri

eketen link' Alıntı:
Dişine kan değdi  011zaa

Sırtına fil binen at misali. (:

Gökhan_55 link' Alıntı:
arabalarınızın kıymetini bilin benim rocco ile 1.6 t aracım aynı yakıyor şehir içinde... bakalım şehir dışında ne olacak durum:S
şehirdışında da pek fark olmaz hatta 1.6t daha az yakar büyük ihtimal yanlız sen gidiş olarak rocco daha iyi diyordun yakıtın yakın olması normal değilmi sonuçta o da 160 hp

Arkadaşlar arabam yeni 1500 km oldu. 230km şehirdışı ve geri kalan şehir içi toplam 630 TL lik yakıt almışım. Nasıl?

kuruş hesabı anlamam ama ortalama olarak 9 lardaysa iyi hatta sizin çok yeni 11 e kadar yolu var sonra 9 hatta 8 lere düşecek

kuruş hesabı anlamam derken fiyatlar çok değişken sağlıklı bir değer vermez hiçbir zaman

gradient link' Alıntı:
Arkadaşlar arabam yeni 1500 km oldu. 230km şehirdışı ve geri kalan şehir içi toplam 530 TL lik yakıt almışım. Nasıl?

Benzin 4.37 lira desek 121 litre almışsınızdır ki 1500 km'de 35 krş yakıyor ve 8.1 lt ortalama diyor bir hesap sitesi. 8.1'de pek düşük yahu. (:

Sanırım bu 6. depom, bitmek üzere. Ort. tüketim 8,9lt. (ş.içi) Bu sefer biraz rahat kullandım ve az yaktırayım diye kasmadım. Sanırım kassam 8,5lt/100km gibi bir şey olacak ve ben buna razıım ne yapiyim artık.  :(

Hala ölmek istiyorum. ((:

Geri