Ynt: Astra J Benzin yakıt tüketimleri
Arkadaşlar düzelttim 530 değil 630 TL olacaktı...
Arkadaşlar düzelttim 530 değil 630 TL olacaktı...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha ne olsun 140hp benzinli hangi araç ş.içi 8.5-9 yakıyorki zaten?A14NET link' Alıntı:Sanırım bu 6. depom, bitmek üzere. Ort. tüketim 8,9lt. (ş.içi) Bu sefer biraz rahat kullandım ve az yaktırayım diye kasmadım. Sanırım kassam 8,5lt/100km gibi bir şey olacak ve ben buna razıım ne yapiyim artık.
gradient link' Alıntı:Arkadaşlar düzelttim 530 değil 630 TL olacaktı...
Benzin bu kadar pahalı ve bende bu kadar çok km yaparken ne kadar da az yaksa bana çok geliyor işte. Ayda 800TL civarı benzin yakıyorum ki ciddi acıtıyor. Hastası olmasam dizel kullanırım ama hastalık işte!!!astraowner link' Alıntı:daha ne olsun 140hp benzinli hangi araç ş.içi 8.5-9 yakıyorki zaten?
astra dizel olsa ne kadar fark ederdi acaba?ayda 600 falan olurdu heralde ama çok km yapıyormuşsunuz haklsınızA14NET link' Alıntı:Benzin bu kadar pahalı ve bende bu kadar çok km yaparken ne kadar da az yaksa bana çok geliyor işte. Ayda 800TL civarı benzin yakıyorum ki ciddi acıtıyor. Hastası olmasam dizel kullanırım ama hastalık işte!!!
Bende aynı durumdayım. Aylık ortalama 2,000km yapıyorum. Dizel olsa sanırım aylık 300TL oynayacak ki benim için büyük rakam. Ama arabadan o kadar keyif alıyorum ki aklımda sadece şu oluyor. "Bu araba ne yakarsa yakıyor peki neticede toplam aylık masrafını karşılayabiliyor muyum?" "Evet." O zaman hiç sesini çıkarma aynen devam.... ;Dercub link' Alıntı:ayda 2000 km. civarı yol yapılıyorsa dizelin yakıt masrafı 450-500 arası olur. şu an aylık 1500-1700 arası kullanıyorum, 100 tl. mazot 7-8 gün yetiyor..(full save kullanıyorum)
Deniz kenarındaki İzmir şartlarında seninle kafa kafaya tüketim yapmanın soru işareti var aklımda dostum. (eketen link' Alıntı:40 lira ile 63 km yapmışım. full ş.içi artı kar buz tıkanık kısa mesafe trafik şartlarında.
GNSpower link' Alıntı:Deniz kenarındaki İzmir şartlarında seninle kafa kafaya tüketim yapmanın soru işareti var aklımda dostum. (