Astra J Benzin yakıt tüketimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut7105
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J Benzin yakıt tüketimleri

Valla bence bu heriflere diyorlar ki kardeşim karşılaştırın Astra ile Golf'ü, allem edin kallem edin Golf'ü birinci çıkartın. Sanmıyorum ki bunu yazanlar bile bayıla bayıla yazmıyorlardır bunu. Göz var izan var.

şehir içi 11,7 den 10,5 lt ye dustu benım  5600km de

Arkadaşlar Golf ü bu testlerde Astra değil Focus ya da premium modellerden Bmw 1 serisi ya da Audi A3 de yenemiyor.

Yenemiyorsa yenemiyor biz kendi araçlarıma bakalım, eğer dergilere bakarak otomobil alsaydım araçlarım Golf4, Golf 5 ve şu an Golf 6 olurdu ama değil çünkü yaşlı arabası gibi hissettirip öyle gibi görünüyor sıklıkla kullandığım bir araba, derli toplu ve olgun özelliklere sahip ama ne zaman tasarım sürüş heyecanı vb benim için önemini yitirir o zaman Vw düşünürüm.

yenemezler tabi çünkü testi yapanlar golf ün iyi yanlarını ortaya çıkarmayı çok iyi biliyorlar aynı şekilde audi a4 ve bmw 3 gibi araçlarla karşılaştırınca passat ı da 1. çıkarıyorlar

Ben arabayı alırken, şansa o ay Golf vs Focus Vs Astra yapmışlardı. Astra'yı nasıl sebepsiz sonuncu çıkardıklarını hayretler içerisinde okumuştum. Vay arkadaş dedim neler dönüyor.. Aynen Tolga Bey'in de dediği gibi, dergilere kalsa herkes tek marka VW kullanırdı. Saçma sapan, sebepsiz yere golfü pohpohlama hastalığı var bunlarda, ya da ciddi para dönüyor ortamda.

He bana desin ki, Golf daha tok duruyor, daha derli toplu ya da malzeme kalitesi işçiliği daha iyi, o zaman başımla beraber. Ama salak saçma, sebepsiz yere canlarının istedikleri arabayı öne çıkarıyorlar ya, resmen benim dergimi alma diyorlar.

bugün istanbul izmit arası gidiş geliş yaptım , 220 km  yol katettim
yeri geldi 180 e kadr cıktım yeri geldi köprü trafiğinde toplam 1.5 saat dur kalk şeklinde ilerledim
9.4 lt ortalama elde ettim...

biraz yüksek gibi görünsede performans tatmin edici geldi bana

arkadaşlar bende ocak ayında aldığım 2012 astra j 1,4 turbo sport var. Düne kadar 11,7 lt ortalama tüketim, hafta sonu bursa-istanbul yaptım ortalama 100-120km hız ile yakıt ortalaması 6,5 e kadar düştü ve ortalamayı kontrol ettiğimde 7,1-6,7 arasındaydı.

Aracınızı tanıdıkca uzun yolda gayet ekonomik ve güçlü olduğunu göreceksiniz.

Benim de 8.5l/100km olan ş.içi tüketimim havaların 1-2 gündür ısınmasıyla 7.5 e düştü, yazlık lastikleri de takınca biraz daha da düşecektir.

Active Select olmayan her 1.4T ekonomi yapabilir. (:

GNSpower link' Alıntı:
Active Select olmayan her 1.4T ekonomi yapabilir. (:

Verilerin bi tuhaf yahu, o motora çift Active Select bağlansa gene 20 litre yakmamalı.

Oğuz la geldiğinde bi bakalım şuna.

Geri