Ynt: Astra J Benzin yakıt tüketimleri
Dogan yük agir a/s ne yapsin
Dogan yük agir a/s ne yapsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bulent_tnt link' Alıntı:Dogan yük agir a/s ne yapsin
Mehmet Bey gerçektende araba hiç bayılmıyor. Dik yokuşlarda bile 6. viteste devam edebiliyorsunuz.tomacco link' Alıntı:Hafta sonu bursa yaptık ailecek.
Hem giderken hemde gece dönerken arabayı zorladım baya.
Helal olsun yaktığı dedim hiçbir yerde araç bayılmadı.ayağım döşemeden ayrılmadıu banamısın demedi.yakıt 11 lt/100km de şuanda.
efendi efendi kullanınca 4-5lt ortalamalarıda gördük.
A14NET link' Alıntı:Mehmet Bey gerçektende araba hiç bayılmıyor. Dik yokuşlarda bile 6. viteste devam edebiliyorsunuz.
Ben sadece bir kere pazar sabahı yola çıkmıştım, yollar bomboştu ve dilediğimce yüklenmiştim. Araba gerçekten müthiş bir keyif veriyor. O an ne yakıp yakmadığını düşünmüyorsun, sadece şunu düşünüyosun; "yaktığını karşılayabiliyor muyum?" "EVET" O zaman yapıştır. ;D
Dogan 6. Vites kullanmican bi ise yaramiyo sadece ekonomi icin iyiGNSpower link' Alıntı:Yalnız benim araba geçen gün otobanda yüklendiğim sırada 6. viteste yokuşta bayağı bayağı hız kaybetti, 5'e atmak durumunda kaldım. Bayılmak değilse bile biraz içi geçmiyor da değil arabanın.
bulent_tnt link' Alıntı:Dogan 6. Vites kullanmican bi ise yaramiyo sadece ekonomi icin iyi
Cekisi etkilemiyo hatta dusurüyor.
GNSpower link' Alıntı:Öyle valla 6. viteste 200+ falan cık. Gitmiyor benim araba. 5'te bağıra çağıra çık istediğin sürate.
eketen link' Alıntı:Gel sana da alalım bir 1.6T. Alıştın nasıl olsa tüketime. Hem daha az bizimki 011zaa Bak yeni vergi sistemi gelecek, dizel e bir ton vergi çıkacakmışta. Fırsat bu fırsat