Astra J Benzin yakıt tüketimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut7105
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J Benzin yakıt tüketimleri

bulent_tnt link' Alıntı:
Dogan yük agir a/s ne yapsin

Öyle tabii hep iki kişi geziyor gibiyim. ((:

Hafta sonu bursa yaptık ailecek.
Hem giderken hemde gece dönerken arabayı zorladım baya.
Helal olsun yaktığı dedim hiçbir yerde araç bayılmadı.ayağım döşemeden ayrılmadıu banamısın demedi.yakıt 11 lt/100km de şuanda.
efendi efendi kullanınca 4-5lt ortalamalarıda gördük.

tomacco link' Alıntı:
Hafta sonu bursa yaptık ailecek.
Hem giderken hemde gece dönerken arabayı zorladım baya.
Helal olsun yaktığı dedim hiçbir yerde araç bayılmadı.ayağım döşemeden ayrılmadıu banamısın demedi.yakıt 11 lt/100km de şuanda.
efendi efendi kullanınca 4-5lt ortalamalarıda gördük.
Mehmet Bey gerçektende araba hiç bayılmıyor. Dik yokuşlarda bile 6. viteste devam edebiliyorsunuz.

Ben sadece bir kere pazar sabahı yola çıkmıştım, yollar bomboştu ve dilediğimce yüklenmiştim. Araba gerçekten müthiş bir keyif veriyor. O an ne yakıp yakmadığını düşünmüyorsun, sadece şunu düşünüyosun; "yaktığını karşılayabiliyor muyum?" "EVET" O zaman yapıştır.  ;D

A14NET link' Alıntı:
Mehmet Bey gerçektende araba hiç bayılmıyor. Dik yokuşlarda bile 6. viteste devam edebiliyorsunuz.

Ben sadece bir kere pazar sabahı yola çıkmıştım, yollar bomboştu ve dilediğimce yüklenmiştim. Araba gerçekten müthiş bir keyif veriyor. O an ne yakıp yakmadığını düşünmüyorsun, sadece şunu düşünüyosun; "yaktığını karşılayabiliyor muyum?" "EVET" O zaman yapıştır.  ;D

Yalnız benim araba geçen gün otobanda yüklendiğim sırada 6. viteste yokuşta bayağı bayağı hız kaybetti, 5'e atmak durumunda kaldım. Bayılmak değilse bile biraz içi geçmiyor da değil arabanın. (:

GNSpower link' Alıntı:
Yalnız benim araba geçen gün otobanda yüklendiğim sırada 6. viteste yokuşta bayağı bayağı hız kaybetti, 5'e atmak durumunda kaldım. Bayılmak değilse bile biraz içi geçmiyor da değil arabanın. (:
Dogan 6. Vites kullanmican bi ise yaramiyo sadece ekonomi icin iyi
Cekisi etkilemiyo hatta dusurüyor.

bulent_tnt link' Alıntı:
Dogan 6. Vites kullanmican bi ise yaramiyo sadece ekonomi icin iyi
Cekisi etkilemiyo hatta dusurüyor.

Öyle valla 6. viteste 200+ falan cık. Gitmiyor benim araba. 5'te bağıra çağıra çık istediğin sürate. (:

6. Vites cok uzun bir vites tamamen ekonomi odakli ve 170 le giderken 3500 devir civari oluyor kaba bit hesapla egimli yolda 3000 devir gerekir desek 6.vitesin 3000 civari oldugu 150 km gibi hizlara cikmak lazim rahay gitmesi icin son surate cikmak icinde 6 yi kullanmamak gerekiyor ama cekisi cokta dusuren bir vites degil ama 90 de 6 ya atinca 1700 gibi falan oluyor arac yol duz degilse bayiliyor

GNSpower link' Alıntı:
֖yle valla 6. viteste 200+ falan cık. Gitmiyor benim araba. 5'te bağıra çağıra çık istediğin sürate. (:

Gel sana da alalım bir 1.6T. Alıştın nasıl olsa tüketime. Hem daha az bizimki  011zaa  Bak yeni vergi sistemi gelecek, dizel e bir ton vergi çıkacakmışta. Fırsat bu fırsat :)

eketen link' Alıntı:
Gel sana da alalım bir 1.6T. Alıştın nasıl olsa tüketime. Hem daha az bizimki  011zaa  Bak yeni vergi sistemi gelecek, dizel e bir ton vergi çıkacakmışta. Fırsat bu fırsat :)

Bu kadar benzin manyağı olmuşken direkt OPC alayım, bastıkça yaksın, yaktıkça basayım üç vakte kadar kadın programlarında kredi kartı mağduruyum, devlet beni kurtarsıncı olarak boy göstereyim. ((:

Geri