Astra J Benzin yakıt tüketimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut7105
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J Benzin yakıt tüketimleri

Benim araba çok yakıyor demiş miydim? ((:

Oooo hemde fenaa acaip seslerde cıkartıyordu galiba :))

GNSpower link' Alıntı:
Ben valiliğin önünde soyunsam görsel terör yaratmaktan içeri falan atmazlar direkt vururlar beni. (Bunu besleyemeyiz içerde deyip)  ((:
Ahahahaha.Kahkaha attırdın ya bana,çok sağol. :D :D :D

ben bi konuyu cok merak ediyorum.
astra j ile gtc'nin yakıt tüketim ortalamaları aynı 5.9.
gtc'deki start-stop teknolojisi yakıtı azaltmaz mı ? burdan cıkarcagımız sonuc pek azaltmıyor.
asıl bomba ise insignia 1.4'ün ortalaması 5.7  ???
1.6 ton agırlıgındaki bi arac astradan nasıl yakar anlamak mümkün degil dogrusu  :o

Gtc ile Insignia da S.Stop teknolojisi mevcut, Isignia 1.4T nin boş ağırlığı 1503kg, Astra 1.4T ile arasında ortalama 100-120kg fark var.

Muhtemelen Insignia da motor yazılımı ya da şanzıman oranları yeni baştan tasarlanmış olabilir, bu aracı kullananlara bakılırsa ş.içinde bile aşırı tüketen yok gibi.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Gtc ile Insignia da S.Stop teknolojisi mevcut, Isignia 1.4T nin boş ağırlığı 1503kg, Astra 1.4T ile arasında ortalama 100-120kg fark var.

Muhtemelen Insignia da motor yazılımı ya da şanzıman oranları yeni baştan tasarlanmış olabilir, bu aracı kullananlara bakılırsa ş.içinde bile aşırı tüketen yok gibi.

evet degerleri inceledim 1.4 gercekten mantıklı bir motor. aslında ülkemizdeki benzin fiyatlarından sonra dizel mantıklı olsa da. benzinli aracların tadı ayrı oluyor. bilgilendirme icin tesekkürler tolga bey.

Tolga KARACA link' Alıntı:

Tolga bey merhaba bir şey sormak istiyorum;Balıkesir -edremit arası yol yapımı ne aşamada.?mayıs sonu yazlığa geçeceğim için yol durumunu merak ettim...

ümit DURUKAN link' Alıntı:
Tolga bey merhaba bir şey sormak istiyorum;Balıkesir -edremit arası yol yapımı ne aşamada.?mayıs sonu yazlığa geçeceğim için yol durumunu merak ettim...
Yazlık nerde Ümit abi? Ben son 4 yıldır Güre'de geçiriyorum iznimi...

ümit DURUKAN link' Alıntı:

Merhaba,

Yol çalışmasıyla yaklaşık 30km lik bir yenileme sözkonusu, geriye kalan kısımdaysa yer yer daralan şerit ya da iş makinalarıyla karşılaşmanız biraz tehlikeli olabiliyor.

Arkadaşlar ilk defa benzinli araç kullanıyorum. Opel astra 1.4 140 aldım. Vites değiştirme aralığı olarak hangi deviri kullanmalıyım?

Geri