Ynt: Astra J Benzin yakıt tüketimleri
Benim araba çok yakıyor demiş miydim? (
Benim araba çok yakıyor demiş miydim? (
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahahahaha.Kahkaha attırdın ya bana,çok sağol.GNSpower link' Alıntı:Ben valiliğin önünde soyunsam görsel terör yaratmaktan içeri falan atmazlar direkt vururlar beni. (Bunu besleyemeyiz içerde deyip) (
Tolga KARACA link' Alıntı:Gtc ile Insignia da S.Stop teknolojisi mevcut, Isignia 1.4T nin boş ağırlığı 1503kg, Astra 1.4T ile arasında ortalama 100-120kg fark var.
Muhtemelen Insignia da motor yazılımı ya da şanzıman oranları yeni baştan tasarlanmış olabilir, bu aracı kullananlara bakılırsa ş.içinde bile aşırı tüketen yok gibi.
Tolga bey merhaba bir şey sormak istiyorum;Balıkesir -edremit arası yol yapımı ne aşamada.?mayıs sonu yazlığa geçeceğim için yol durumunu merak ettim...Tolga KARACA link' Alıntı:Gtc ile Insignia da S.Stop teknolojisi mevcut, Isignia 1.4T nin boş ağırlığı 1503kg, Astra 1.4T ile arasında ortalama 100-120kg fark var.
Muhtemelen Insignia da motor yazılımı ya da şanzıman oranları yeni baştan tasarlanmış olabilir, bu aracı kullananlara bakılırsa ş.içinde bile aşırı tüketen yok gibi.
Yazlık nerde Ümit abi? Ben son 4 yıldır Güre'de geçiriyorum iznimi...ümit DURUKAN link' Alıntı:Tolga bey merhaba bir şey sormak istiyorum;Balıkesir -edremit arası yol yapımı ne aşamada.?mayıs sonu yazlığa geçeceğim için yol durumunu merak ettim...
ümit DURUKAN link' Alıntı:Tolga bey merhaba bir şey sormak istiyorum;Balıkesir -edremit arası yol yapımı ne aşamada.?mayıs sonu yazlığa geçeceğim için yol durumunu merak ettim...